Määpäs sain kutsun neulontaretriittiin Ruotsiin ! Asta on luvannut neuloa mun kanssa päivät pääksytysten ja Voitto on luvannut tilata pizzaa... Ja olisi siellä Pipkin silitettävänä. Nina välitti mulle tän tiedon mesen kautta eilen :D Saako lähteä heti? Kiitos vain kutsusta !

Kommenteista voi päätellä että moni muukin olisi neulontaretriitin tarpeessa. Maatilamatkailupaikassa olis kans ihanaa, ois niitä elukoitakin siinä niin vois käydä rapsuttelemassa. Ja jotkut näppärät vois kyniä talon lampaat ja alpakat ja kehrätä sitä lankaa ( muistakaa pakata rukit! ) ...*huokaisee*

Kommenteissa "toivottiin" toisen huivikasan kuvaamista, teen sen ensiviikolla vaatekaappien siivouksen yhteydessä...

Olin tänään Ideaparkissa kolmisen tuntia, riitti oikein hyvin. Ostin vähän kaikkee...

 979445.jpg

Vasemmalta: kukkakassi Hemtexistä varakassiksi (hmm, mulla oli reppu, kukkakassi ja kolme muovikassia kun pääsin ovesta sisään kotio...), kahdeksan kerää valkosta Rustikaa, askarteluhuopaa ja valmiiksi leikattuja huopakuvioita, muistikirja, rulla lahjapakettietikettejä, kiiltokuvia ( Muumi ja keijukais ), puikot, neljä countryhenkistä peltirasiaa (sininen missä porsas), 50-lukutyylinen kartonki kiltsikoiden päällä on silmäneulapaketti, kahdet sukat, kartonkia, ääriviivatarroja, helmiä ja nappeja, koruvaijeria

 979446.jpg

Kissa- ja sydännappeja Sinellistä, siellä oli aivan ihania muitakin mutta katson paremmin sitten lähempänä joulua.

Näiden lisäksi ostin juttuja Sinin ja Syksyn Sävyt -vaihtoni pakettiin ja joululahjoja, niitä en siis näytä vielä. Kävin vielä keskustassakin shoppaamassa näitä salaisuuksia.

Ostin myös lahjaksi suklaata, käsintehtyjä konvehteja. Myyjä kysyi että laitanko pieneen leivosrasiaan ja rusetin? Laita vaan!

 979450.jpg

Hirmu nätisti pakattu.

Nyt alan neulomaan, hyvää lauantaita.