kaipaisin...Mun kämpän kattovalo on pimeenä, pitäs ostaa uusi valtavankokoinen hehkulamppu mutta en koskaan muista. Nyt sitten saan valoa yölampusta ja kyökistä ja eteisestä, ja valottaahan tää näyttökin jonkinverran :)

En voinut blogata eilen kun netti takkus ja oli hidas, samaa vikaa tänään, kypsyin totaalisesti blogikierroksella kun joka klikkaus kesti minuutin avata. Huomenna parempi tuuri. Mesekään ei toimi, sama eilen. Olen kutakuinkin kettuuntunut.

Vaikka en muista ostaa hehkulamppua niin eilen muistin ostaa Pako 2. tuotantokauden ja tuijotin sitä kolmeen yöllä vaikka herätyskello soi 6.45. Joten nyt jo väsyttää, kello ei ole edes seitsemää. Mutta on se jännä, voi sentään...

Tänään töiden jälkeen kävin ostamassa synttärilahjan (kummityttö Taija tänään 14 vuotta jo, olin lukiossa kun kummittelin, niin se aika menee...ONNEA!!! ) ja samalla itelle ihanan kännykorun, sit ostin moskaruokaa koska tänäänkin saa toljottaa televisiota. Koska ei oo valoo niin ei voi kunnolla virkata tai neuloo, siis aqua mulla on hollilla mutta pentele sitä virkkausta, nyt oon keksinyt sopivan pitsin mutta entäs ne kulmat...Niistä tulee ihan rumat *melkein itkee mutta ei jaksa* joten mun on edelleen säädettävä. Jos se olis omaan tarpeeseen, niin tekisin tuosta vaan, mutta kun se tulee lahjaksi, niin minen kestä jos jää rumaksi. Viikonlopuksi mietittävää. Jotain lohdullista on se että sitä lankaa jää runsaasti niin voin kikkailla siitä jotain lisäasustetta sitten myöhemmin. Mutta kun sais nyt edes tämän.

Uudessa Suuri Käsityölehdessä oli neulemekko ja muutama muukin kiva juttu, tykkäsin. Mutta tositarkoituksella en voi edes katella kun mulla on kaikki vanhat edelleen kesken ja en saa valmista, siitä ET-kassistakin on virkkaamatta kolme kerrosta sankaa, siis saisin sen puolessa tunnissa valmiiksi, mutta ei kun ei. Toisaalta, se vaaleenpunanen ei sovi yhtään syksyn väreihin (eihän? ) joten voisin kursia sen valmiiksi vasta sitten kun on lunta. Tosin, lunta voi tulla jo kuun lopussa niin... ja mun syksyasusteet on muutenkin aivan vaiheessa (lue kerällä) joten... No, olkoon.

Luinko oikein että joku oli jo Syksyn Sävyt pakettinsa saanut ? Mä en ole edes tarkkaan miettinyt et mitä lähetän, ja toiset on jo toimineetkin, iiks, paniikki...onneksi tätä lokakuuta on vielä jäljellä suhteellisen runsaasti. Mutta tietysti ei välttämättä tarttis jättää ihan viimetippaan. Pitää oikein kunnolla miettiä että mikä olis kivaa.

Ja anteeksi tosiaan, kummituspakkaus ei ollut Tiimarista vaan Vapaa Valinnasta :) Kun mun kummitus saa hakaneulan, se pääsee ulos. Siihen asti hän hohtaa fosforia kämpän muistitaululla.

Mulla oli mielessä jotain asiaakin mutta nyt kyllä olen unohtanut. Äh, taidan tyhjätä ja ladata pesukoneen ja sitten lukea hiukan lehtiä ennen telkan tarjontaa. Tai sitten menen suoraan nukkumaan. Ensi kerralla jotain järkevää asiaa (ehkä) ja sitten jotain valmista käsityötä, promise. Ja muita kuvia kuin kissoja :)

 955902.jpg

Where is the bird? :)