Eilen kirjoin Joonaksen kännypussiin pääkallon, kun ne nyt tuntuu olevan pop. Aika nössöltä se näyttää valkosena vihreellä pohjalla mut ei se mitään, ei kai  sen niin hevi pidä ollakaan.  Koskarin Glitterissä oli pääkallosormuksia, ja niitä siinä sit ihmeteltiin myyjän kans kuinka rumia ne onkaan :)  Tosi hienoja koruja siellä oli muuten, sellaisia Pilgrimin tyylisiäkin, joista tykkään.

 Vogueneuleen 1/6 on valmiina. Lopetin sen neulomisen puol yksi yöllä, en vaan malttanu lopettaa. Taidan keskittyä siihen niin kauan kuin lankaa riittää.

Tahtoisin tän kirjan itelle. Chili-langasta tulee varmaan jotain tämän laukun tapaista. Tuon helpompaa laukunmallia ei juuri löydä. Jätte snygt minusta.

65011.jpg

Tilasin eilen Simply Knittingin , onneksi lasku siitä tulee vasta joskus myöhemmin. Sen lehden avulla oppii hyvin tuota englanniksi neulomista, ja on siinä ihan kivoja ne neuleohjeetkin, olen ainakin noista lehdistä mitä mulla on tehnyt jos jonkin näköstä. Missasin sen lehden, jossa oli neulottuja meksikolaistyylisiä lintuja :( Ehkä se tulee vastaa jossain.

Olen jo pitkään halunnut tehdä tän huivin , mutta en osaa päättää millä väreillä. Valko-vaaleenvihree houkuttelis. Jotkut sellaiset värit, mitkä sopis farkkutakin kanssa. Sillä siihen minä aijon pukeutua, sanoi Ebba mitä tahansa :)

Yesterday I finished a phonebag, I embroidered a skull to it. In new store in Koskikeskus, Glitter, I find rings with skulls, and they were so ugly. Luckily there were also beautiful Pilgrim-style jewellerys.

I have knitted 1/6 of that Voguepattern. I knitted it to 00.30 last night because I just could not stop.

I want that bagbook to myself. I think I try to knit that bag in the cover, using chili-yarn among others.

I ordered Simply Knitting - magazine, I think it is good way to learn to how to knit in english, and got lovely patterns too. I missed one issue last fall with mexican-style birds, hopefully I find it later.

I have a long time wanted to knit this scarf , maybe in green and white. It  would fit with my demin-jacket, cause that is something I am going to wear this summer, no mather what Ebba says :)