Vai olenko? Kävin tänään jouluostoksilla.

Pilvi tuolla kommentissa lupasi että vapaapäivänään saa tehdä kaikkea hauskaa, joten nukuttuani pitkään (sain unta vasta yhdentoista kieppeissä vaikka olin jo seiskalta pedissä) ja syötyäni aamupalaksi tortilloja ja cokista :) kävelin Jyskiin ostamaan mainoksessa ollutta asemankelloa. Ittelle siis. Ostin sieltä ja Taikalaatikosta jotain pientä muutakin. Sitten kävelin kotio ja hurautin bussilla kaupunkiin. Ostin viitisen pakettia ja löysin aika mukavia juttuja. Ja lankaa omiin ja muiden oletettuihin tarpeisiin. Lankaideassa roikku kiva verho ikkunassa ja ex tempore ostin siihen värkit, valkoista Chiliä ja paperinarua.

1257871353_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mulla ei ole #20 puikkoja mutta #15 löyty ja koska mun käsiala on löysä niin se menee ihan hyvin niin. Haluan sen heti valmiiksi!

Kävin päivälimskalla ja kakulla Kahvisalongissa. Pienen tuumimisen jälkeen valitsin muropohjaista matalaa kakkua jonka välissä oli punaisia viinimarjoja ja päällä marenki. Pitää kokeilla leipoa jotain vastaavaa itekin, oli makosaa. Ullanunelma oli sopivasti lähellä ja poikkesin sinne ostaan itselleni kruununmallisen piparimuotin ja pieniä muffinsivuokia.

Jos jokin pitäisi laissa kieltää niin Stokkan joulukoristeet. Siellä on varmaan kolmisenkymmentä erilaista kuusenkoristetta ja haluan niistä 27 :) Hypistelin niitä aikani, ja melkosen suolanen hinta hillitsi ostohaluja. Merihevosta en kuitenkaan voinut vastustaa

1257871341_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hankin sille lähiaikoina syvän valokuvaraamin ja laitan sen vapaasti roikkumaan taustaa vasten. Merihevonen sopii esille vuoden ympäri, eihän se ole yhtään jouluinen. Muutama muukin koristus jäi vaivaamaan sen verran että viimeistään alennusmyynnistä käyn korjaamassa talteen, jos niitä vielä on.

Jo viime jouluna paketit ja niiden hankkiminen ylipäätään oli mietinnässä. Nää erilaiset lahjat, esimerkiksi ne lahjoitettavat vuohet sun muut ois kiva lahja. Pienet lapset ei niitä taas oikein ymmärrä. Ehkä myöhemmin. Yritän keksiä aina jotain kivaa ja tarpeellista ja paljon teen itsekin. Mikäli mukeloiden kotien lähettyvillä olisi esim. leffateatteri, lahjoisin lipuilla elokuviin. Kokemukset ois kivoja lahjoja. Yritän välttää kaikkea älytöntä. Rahanmeno on hallittua koska kassavirtani on aina ollut kapea :) On mukava huomata että pienikin asia voi ilahduttaa. Ja tärkeintähän on se ajatus.

Mukava lukea kommenteista että tunne ystävyydestä on molemminpuolinen. On ollut onni myös tavata teitä livenä, jatkossa toivottavasti tavataan uudestaan tai edes sen ensimmäisen kerran. Ylipäätään toivoisin että itselläni olisi virtaa pitää yhteyttä aktiivisemmin kaikkiin kavereihin, mutta niin monet asiat menee edelle. Priorisointikysymys toisaalta. Tahtokysymys. Mutta kyllä tämä tästä tasoittuu, kuukauden sisään, ja sitä aikaa riittää muuhunkin.

Mitään kuvapostausta en nyt ehdi koska Strömsön uusinta tulee hetken päästä ja sitä ennen pitää kehitellä jotain ruokaa. Ajattelin lämpösiä voikkareita.

Pysykää tekin lämpösinä :)

1257875303_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Edit...Eiku Strömsö tulee keskiviikkona ja tänään on vasta tiistai, oi oi...