Ja mulla oli ! Posti tuli omituisesti kolahtaen ja kuulin heti että nyt pukkaa kämppään jotain isompaa, joko lehti tai....

PAKETTI !!! Ooh, arpa suosi minua Paperi40-blogissa ja katsokaa nyt !!!!

 384703.jpg

Kirje ( Nalle Puh-kirjepaperia, and I love Winnie the Pooh, katsokaa vaikka meiliosoitettani :D ), suklaata ( ja minun dieettinihän sallii kaikki tällä tavalla luokseni päätyneet suklaat ;) ), virkattu värikäs enkeli josta tuli heti sellanen Kesä-Espanja-Salsa-fiilinki, ja monestako enkelistä olen aikaisemmin sellaset fibat saanut, en yhdestäkään, pieni läpinäkyvä enkeli ja sitten pikkanen country-tyylinen enkeli ja todella kaunis 3d-kortti.

 384704.jpg

Iloa ja hyvää mieltä ja kyllä, tämä paketti oli juuri sellainen.

Kiitos kiitos kiitos Paperi40 !!!

Aivan ihanaa!

Postissa oli muutakin

 384700.jpg

Häämatkalaisten kortti, ihanat maisemat. Tämän verran voin näyttää kortin kääntöpuolta

 384701.jpg

Oliko meillä silloin yhtä lämmin? Onko meillä KOSKAAN ollut yhtä lämmin? En muista. Nyt tuntuu että ei. Paitsi ulkona paistaa upeesti aurinko, joten ei tää talvi nyt niin hirveen pahalta tunnu.

Kyllä, Hobby Hallista on viimeinkin saapunut vaaka, pääsen punnitteen kotona. Matto ilmeisesti tulee toisella kyydillä tai sitten se on tosi pieni, koska paketti painaa 560 grammaa. Luulin että voin pitää villasukkapäivän, mutta onhan mun käytävä postissa nyt.

Vessan siivous, mielenkiintoista. Viskaan aina kaikki muut pihalle paitsi pesukoneen, siis irtoroinan. Sitten imurointi ja pesu ja kamat sisään karsien tyhjentyneet purnukat ja muut roinat. Puhtaat pyyhkeet ja siinä se on. Puolessa tunnissa ehtii hyvin. Homma on vähän tarkempi tänään, koska kotipuolessa oleva pieni tyttö on nykyään nuori neiti ja tykkää lakata kynsiään. Mulla taas tuo vaihe on vähän ollut kyökkitöiden takia jäähyllä ja on sellasta ongelmaa että kynnet tahtoo murtua aina ( vinkkejä vastaanotetaan, joku kovettava lakka on kuulemma hyvä, Grind tai joku vastaava nimi...? ) joten ei paljon tee mieli lakkailla. Eli karsin kaikki sellaset lakat pois mitä en tarvii ja otin vaan ne mitä ehkä käytän, ja ne on tässä

 384699.jpg

Ja nämä lähtee

 384697.jpg

Näin. No niin, nyt laitan vauhtia töppösiin et saan siivouksen loppuun ja pääsen postiin ja  neuloon, toinenkin sukka on kohta valmis.

Näemme vielä tänään, moi moi !