Hemmetti, meinasin tekasta nopeesti pipan itelleni messuilta ostamastani punasesta langasta. No nopeestihan sellasen liian pienen pipan neuloo. Eli se on purettu kerälle takasin. Tästä ärtyneenä virkkasin paidan etukappaleen valmiiksi ja vihreitä tumppuja pikkasen eteenpäin. Sit alko kyllästyttään ihan tosissaan, plääh.

Sisko tekin nappulan joulukalenterille ( Tack, tack! )

                                               280916.jpg

Ihan suht hyvässä vaiheessa se on, mulla on kaksitoista ekaa luukkua valmiina, ja ehdin tekeen niitä noin kaksi päivässä. Ja nää ei siis todellakaan ole mitään mun täysin omia juttuja, vaan varastettuja ideoita jatkokäsiteltynä tai sellasenaan, Marie Claire Idees on hiirenkorvilla pläräämisestä. Ei mitään speciaalia luvassa, sellasta vaan hommailua...Huomenna sit alkaa.

Huomenna tehdään sit taas töitä, Tampereella kahdesta yhdeksään ja sit nopeesti Oriveteen ja täällä kymmenestä neljään...Money talks ja bul...walks. Ihan mielenkiintosta, toivottavasti uusi keittiömestari on jees, se vähän jänskättää, ei muuten.

Tän kämpän vuokraaja tuossa soitteli, että mihkä muutat yms. ja sit sano et loppuvuodesta soitellaan sit avaimen palauttamisesta jne. Ei sanonu mun vuokratakuusta mitään! :) Epäilyttävää...haluan  ja saankin sen takasin, tää kämppä on aivan entisellään. Ehkä ei muistanut. Mä kyllä muistutan jos ei muista, no worries...:D

En ole käyny tänään ulkona paitsi postin hakemassa, joten lähden nyt ruokakauppaan ja kattoon ennakkoon vähän ens illan ja yön työhommaa, ettei tarvi sit kiireessä kysellä.

Joten heips teille!