In my dreams!  Lauantaina olin kotoa poissa loppuillan ja sunnuntaina olin Pispalassa töihin menoon asti, pistoilut jäi tälle päivälle. En jaksanut sisseillä :) mustan kankaan kanssa kauheen pitkään, kun oli niin väsy, joten nukuin päikit tuossa alkuillasta. Muutama rivi kuitenkin

 742393.jpg

Huomisen jälkeen kahden päivän vapaa, pitää rykästä tuo valmiiksi.

Mirri, niin onkin tosiaan raskasta kirjoa mustalle, mutta kyllä se valosassa menettelee...tuossa ne reiät erottuu aika hyvin. Ei siinä kauhean sissi tarvitse olla kuitenkaan :)

Kolmasnainen, taitaa usein olla purkukeriä alennuskopissa Euromarketissa, mäkin näin keväällä. Ei saa vinkata mistään alelangoista kun mun nyt pitää säästää namirahaa ja sen sellasta.

Elli, Minjan raitatakkiin otin silmukkalukuja Novita kesä 2006, malli 61. Mallineule oli mulla erilainen (kuinka yllättävää :) ) niin vertasin kaavakuvan mittoihin. Se on Woolista tehty nuttu siinä ohjeessa.

Mitään muuta en ole ehtinytkään, töissä lorvinut tai siis ahkeroinut. Nyt ei ole enää kuin reilu kuukausi jäljellä, nopeesti tämä on mennyt. Kehtaanko sanoa että en ole kertaakaan käynyt netistä kattomassa työpaikkoja vaikka nyt pystyis...iiiks. Kirjaston koneelta kyllä kattelin. Mutta vapaapäivinä lupaan. Pakko saada jotain töitä, ei voi lorvimaankaan jäädä.

Viime vuonna en neulonut paljon joululahjoja, tänä vuonna aattelin muutamia kurttuilla, kun on helppoja mutta kivoja malleja mielessä. Pitäs alkaa niitäkin tässä tekemään pikkuhiljaa. Ettei sitten havahdu joulukuun 6. päivä että kaikkihan ne on tekemättä, ja jouluaattona väännä vielä viimesiä niinku viime vuonna. Joulukalenteri on jo ruutupaperilla, siis et mitä siihen tulee, meinaan kikkailla senkin valmiiksi hyvissä ajoin. Viime vuonna oli konfliktiä sen kanssa kun ei nettiyhteys pelittäny, joten tänä vuonna kuvat galleriaan jo valmiiksi niin voi päivittää vaikka kirjastossa. En mä tiiä tuleeko siitä mitään erikoista mutta sen näkee sitten.

Kauheeta puhua joulusta kun syksykään ei ole vielä täällä. Ja mulla on mielessä syksyksi neulepaita ja missä välissä senkin ehtii puikkoileen, pitää valita ainakin paksu lanka. Luonnonvalkoinen tai harmaa, ja palmikoita tai muuta pintaneuletta.

Töissä oli puhetta siitä pystyykö yksin syömään perhepizzan (minä pystyn) tai litran jäätelöä (helppo nakki), ja tästä inspiroituneena Viking Linen jälkeen kävelin Lidliin ja ostin walnut-jädee, litran purtilo. On tosi ankeeta kun ei oo pakastinta ja joutuu syömään kaiken kerralla :D

 742391.jpg

Nekku nuoli kannen. Hän on myös hämmästyttänyt mammaa syömällä valkosipulituorejuustoa, kurkkua ja ruisleipää. Jos en tajua antaa heti maistiaisia kuuluu miukunaa jalkojen juuresta.

 742390.jpg

Kiellä tältä nyt sitten jotain.

Unia!