Tänään edetäänkin ihan kuvatekstein.

Vaihdoin eilen käyttäjäkuvani toukokuussa ennen rokkitukkavaihetta napattuun. Vanhempi siskoni juuri tuossa puol tuntia sitten mainitsi että on vähän ihmeellinen ilme, silmät varsinkin. No, vähän eriparia ainakin :) Mutta olkoon kunnes keksin jonkin muun.

Tahtosin nyt vaihtaa sivupohjaa. Niettä älkää yllättykö jos täällä on puhaltanut muutoksen tuulet...

Kesäkuun alussa kävi Jane ja Mika ja kolme koiranpentua :

 747744.jpg

Morris. Hän oli juuri lentänyt Itävallasta (?) ihan itse. Hän oli - ja on varmasti edelleenkin - ihastuttava hienokäytöksinen herrasmies, hieman ujo. Kermavaahto sai vähemmän ujoksi :)

 747745.jpg

Susu Siivikkalasta. Oikea nimi on ehkä hienoin ikinä kuulemani koiruuden nimi tai ylipäätään mikä nimi vaan : Jalabelle Bring Me Love <3

 747739.jpg

Ida från Sverige. Hän ymmärsi myös suomea. Hän ymmärsi myös kissanlelujen päälle. Tässä kuvassa Idaa hiukan ramasee.

Lisää koiruuksista täällä ja täällä. * muistuttaa itseään lähestymiskiellosta nelijalkaisia pentueita kohtaan*

Kassi on valmis!

 747732.jpg

Paitsi vuori puuttuu. Haluan vaalean vuoren että sieltä kassista löytää jotain, mustasta ei erota mitään. Ja mulla ei ole vaaleeta kangasta niin se joutuu vähän odottamaan.

 747734.jpg

Omituista kyllä, tykkäsin ommella näitä paljetteja ja helmiä. Laitoin ne rasian kannelle, siitä ne oli helppo nokkia. Nekku onnistui kaatamaan sen kannen ja puol tuntia poimin noita karvamatolta. Imuri silti varmasti helisee kun on seuraava siivouspäivä.

 747735.jpg

Vähän lälly. Seuraava laukku on sitten TNBC -hommeli.

Tässä kuvaa noista edellisistä ompeluksista

 747742.jpg 747741.jpg

Kun vaihdoin tänään koneeseen mustaa lankaa mietin mitä ihmettä olen neulonut pellavanvärisellä. Mutta nehän oli nuo Mirkkusen pöksyt.

Neuloin sen Novitan ketun yhdeltä istumalta. Laitoin sille vielä koivet helmistä. Tulipas siitä hassunnäkönen! Laitoin ripustuslangan että saa sen roikkumaan jonnekin. Paitti mä luulen että tuo päätyy paperinmutkaan lahjaksi...kattoo nyt.

 747738.jpg

Y niin kuin yötäpäivää huoltamo.Taidan laittaa sateenkestävän takin päälle ja kipittää kadun toiselle puolelle huoltamolle hakeen jotain hyvää suolaista. Tein tänään mannapuuroa (ja Lidlin mustikkasoppaa) ja olen syönyt sitä mutta ei auta ei, hiukoo jos hiukoo.

Joten H niin kuin Hyvää yötä!