Justiinhan niin siinä kävi, että töissä lusin koko hemmetin viikonlopun,prkl. Perjantaina olin puoltoista tuntia myöhempään töissä kuin piti ja olin kotona vasta yheksän maissa, lauantaina alotin taas siivouksen kampeemalla yhen kaapin sisällön lattialle ja totta kai 20 minuuttia myöhemmin soitettiin töihin. Onneksi olin jo seiskan jälkeen kotona. Sunnuntaina "hukkaan" meni iltapäivä. Ja seuraava vapaa on ens sunnuntai, ja silloin en varmasti mene minnekään vaan makaan koko päivän, amen.

Mutta kuinka ollakaan sain hihat valmiiksi. Ranneosat ja kaulus pitää neuloa, kursia koko systeemi kasaan ja haalittava napit ja nauhat. Sunnuntaina aamupäivällä neuloin Annin pupuhuivin Sudanista, siitä yhdestä vyyhdistä tuli ihan sopivan kokonen. Mulla on varmaan fleecee kotona, ompelen sen suosista valkosesta, kun jämptilleen samaa vaaleenpunasta ei löydy taatusti mistään. Ja sitten se pupu siihen fleeceosaan kiinni ja koko systeemi huiviin kiinni. Teen itelle varmaan harmaan, ehkä.

Sain tänään töissä kaksi ideaa (siis töihinhän ei kannata missään nimessä keskittyä :) ) liittyen neulottuihin paitoihin. Toinen on neulottu tee-paita Isoveljestä :) Okei, tuohon sisältyy pieni twist jonka näkee kuvasta sit kun paita on valmis  ja toisessa on nappilista-jekkuilua...Hmm...en tiiä mistä langasta, mutta jostain. Ehkä Ainosta, oranssista, ja jotkut isot kivat napit siihen.Mutta ne ei pääse vielä puikoille kun langatkin on kaupassa.

Kattelin viikonloppuna kaksi elokuvaa, Broken Flowers ja  Brokeback Mountain  , hyviä oli molemmat. Mutta mun arvaukseni loppuratkasuista meni ihan päin prinkkalaa, nuo elokuvat loppu ihan väärin ! No, no, no ! Ei olekuvat saa NOIN päättyä. Rupee ketuttaan tollanen, varsinkin ensiksi mainitun elokuvan osalta.Meinaan kattoo Säämiehen kans tällä viikolla, kun se oli sopivasti hyllyssä tyrkyllä.

Mitään muuta en sitten ole ehtinyt neuloon tai puhasteleen, no Aino-takkia neuloin kymmenen senttiä jossain välis, että sekin tässä ohessa pikkuhiljaa valmistuu.

Prkl toistamiseen , en ole ehtinyt enkä jaksanut noita enkunkielisiä, mutta kyllä ne jossain vaiheessa tänne ilmestyy, jahka ehdin. Ja jaksan. Ja viitsin. Olen laiskalla päällä.

Siskon nimppari tänään, onnea vaan niin paljon että varmasti riittää ! :D

                  ruusu.jpg

 

Ja nyt järjestään lopultakin se kaappi, eli moikka !