Neljäs lomapäivä menossa! Ranteessa kuiskuttaa jännetuppitulehduksen ensioireet...ei se mitään :)

FlipFlop-lanka loppui. Projekti on jäissä kunnes pääsen ostaan lisää lankaa. Parin illan homma päättelyineen vielä ja projekti on valmis. Homma pitää myös käyttää pesukoneen kautta ennen kuin otan käyttöön ja kuvaan, parin vuoden säilytys milloin missäkin tekee tehtävänsä, varsinkin kun napostelen kaikennäköistä aina käsitöitä tehdessä. Irtokarkit on parhaita! Ei, ei siinä ole kiinniliimaantuneena merkkareita, tilanne ei oo niin paha mutta hieman jotain...pestävää :)

Muokkasin pohjaa, nyt on mustavalkosta. Oon hieman kypsynyt tähän Vuodatukseen, tuntuu että se tökkii aina jostakin kohtaa. Kuitenkin kynnys hypätä Bloggeriin on korkea. Ehkä sitten jos muutenkin tulee jokin muutos elämässä, niin sitten voisi vaihtaa osoitteen täällä. Mutta siihen asti räpiköidään, eihän tätä turhan usein tule tehtyä...

Jotta ei tulis niin maksimaalinen postaus kuin viimeksi ;) niin kokeillaan nyt ainakin loman ajan postailla useammin ja lyhyemmin.  

Kissathan viihtyy pihalla. Nyt on ollu niin kylmää ja sateista että ulkoilut on ollu lyhkäsiä piipahduksia takapihalla. Nekku piipahti hieman kauemmin naapuriin grillin alle Rasmusta matkien ja ei suostunut tulemaan kotiin. Karkumatka kesti 12 minuuttia ja sitten oltiinkin jo oven takana itkemässä. Routa porsaan ja niin edelleen... :)Työkavereista jää muutama vauvalomalle syksyllä. Kummankin vauvamuistaminen on aloitettu, nyt oon keskittynyt enemmän tähän pieneen torkkupeittoon, jota virkkailen Rose Mohair langoista. Otin kaikki joutavat kerät ja siitä sitten eri yhdistelmillä isoäidinneliöö. Teen varmaan 3*4 kokoisen ja virkkaan vielä reunusta, pitäs tulla sopiva vaunupeitto. Nyt on valmiina 5 palaa, näitä virkkaa useamman kyllä päivässä. En tiedä kuinka käytännöllinen tämä on, ohut lituskahan tästä tulee. Mietin että jos sitten virkkaisin taustan tähän yksvärisenä, ihan pylväillä edestakas. Ois sit hieman paksumpi.Toinen projekti on melko vintage jo, varmaan pari-kolme vuotta sitten alotettu. Oon saanu jopa päätettyä mitä tästä tulee, jotain sekin on :) Aloin vaan virkkaan näitä paloja sillon ilman suurempaa suunnitelmaa. Rose Mohairia nämäkin palatRoopen etujalat siinä.  Aika jännä et oon alkanu virkkaileen liilan sävyistä, en oo kauhee fani. Jossain vaiheessa mukaan on tullu valkoinen. Toivon että nuo langat riittää, useampi kerä on jäljellä. Meinaan perehtyä tähän vauvan peiton jälkeen, piti vaan levitellä nuo palat tuohon Roopen tepasteltavaksi.

Oon saanut pari kommenttia tuonne joskus naputtelemaani perhosohjeeseen, linkkaan sen tähän jos joku kaipailee sellasta pientä kesävirkkausnäperreltävää http://roopeliini.vuodatus.net/blog/276774   :)

Ompelukoneesta on poistettu tomut ja ompelin pikkusen eilen, verhonkäänteitä ja muutaman sohvatyynyn. Mekkokirja on kaivettu hyllystä, hieman polttelis muutama malli sielläkin mutta ei ole kangasta. Varastoa penkoessa löyty kyllä kissakangasta, jonka muistaakseni lähetti mulle Muoriska? Se ei ole kyllä mekkoon sopivaa mutta tuulihousut siitä kyllä saisi. Ei yhtään hullumpi ajatus kun katsoo mikä sää ulkona on :)