Tullintorin kupeessa Hammareninkadulla ( nostin sen siihen ikkunalle ) odottaa noutajaansa harmaa-valkoinen kirjoneuletumppu. Lanka on ehkä Seiska Veikan vahvuista.

Sammonkadun alkupäässä Ärrän nurkalla on koditon tummanharmaa miesten tumppu jostain karheesta langasta. Luulin että Thinsulateen neuloma mutta ei ollu mitään tilkkuja ommeltuna kiinni.

Meidän kellarin käytävässä kuivaushuoneen ja hissin puolessavälissä kohtasin yksinäisen liila-ruskeen siilitumpun jolla  oli silmätkin. Nostin sen seinälle roikkumaan ja tyrkytin sitä kuivurista kopan kanssa pöllähtäneelle junnulle joka sanoi että ei hän käytä sellasia :)

Notta jos on teidän niin hakekaa pois. Täällä kaupingissa on vaikee jättää noita löytyneitä mihkään hyvään paikkaan näköselle. Meillä kotipuolessa oli tienposket täynnä aurausmerkkejä ja niihin sai hyvin ripustettua. Neulegraffiteja, ennen kuin niistä oli tietoakaan :)

Olen päätellyt langanpäitä ja alottanut vihree-sinistä kaulaliinaa joka multa pyydettiin, mutta ei jouluun mennessä tarvi olla valmis.

Nukuin taas huonosti vaikken juonu kahviakaan ja nyt oon alkanut nuokkuun aina syömisen jälkeen. Verensokerit taitaa heitellä kun syön kerralla ihan liikaa ja sit menee paaston puolelle.

Ai niin, niille parittomille tumpuillekin löytyy käyttökohde. Minusta ehkä maailman ihanin blogi ikinä, (Inside A Black Apple) : n Emily laittaa sen kuusen latvaan, linkki vie postaukseen jossa kuusi näkyy. Meinaan käyttää tuota ideaa sitten kun mulla on kuusi. Muutenkin kaikkea ihanaa siellä, kurkatkaapa.

Luin eilen Ilkka Remeksen Itäveri -kirjan. Luen sen ehkä kerran vuodessa. Pari uusinta on lukematta, muuten oon kauhonut kaikki lävitte. Mietin alesta katsella pokkariversioita niistä itelle, tykkään niistä ihan hirveesti.

Sarah Connor alkaa temmeltään telkkarissa niin katselempa sitä, hyvää illanjatkoa.