327131.jpg

Kuva on otettu joskus puolenpäivän jälkeen, silloin kun satoi vähän sitä luntakin. Pimeetä on, pimeetä. Mutta lupaavan rapsakaksi oli ilma muuttunut, kun kävin tuossa hetki sitten kaupassa. Ehkä sitä luntakin vielä saadaan.

Tossut ennen ( ja Roopen käpälää...)

 327128.jpg

ja jälkeen pesukoneen

 327127.jpg

Sellaset eriparitossut. Hahtuvaa riitti toisen tossun kärkeen asti. Tuo oranssi on sitten toisesta kerästä. Onhan ne vähän hassut eriparina, mutta saimpa kasan hahtuvaa tuhottua, ei jaksa mitään laukkujakaan aina. Huopu muuten hyvin paitsi ihan kärjessä silmukat erottuu selvästi vielä. Liekö ollut jotenkin rypyssä. Pitää vielä huovuttaa siitä käsin. Koko on sopiva kun pikkasen venytin. Ohje on siis täältä .Ja ovat samaa kokoa vaikka kuva ei oikein siltä vaikuta :) Samoilta löytyy myös malli, jonka mukaan voi tehdä patalappuja vaikka, kiintoisaa...

Mulla on puikoilla Jussi-pipo ja pääkallopaitaa oon virkannu. Muuta en sit oikein olekaan. No järjestelly edelleen ja tehnyt paperihommia huomisen postin mukaan. En saanut mitään postia eilen enkä tänään. Kävin varmuuden vuoksi kattomas entisen kämpän postilaatikon, ei ollu sielläkään. Siiri ja Bamsi kipitti heti moikkaan, ja sitten ovelle että päästä meidät sisälle ! Millä mä nyt enää päästän, niisk :(

Omat kissat...Rasmuksella on uusi taito, juoksee kauheeta vauhtia ja sitten kipittää takajaloillaan ja syöksyy toisten kissojen kimppuun niinku seisoma-asennossa. Näyttää omituiselta, mutta hassulta sinänsä.

Väsyttää ihan hirveesti, vaikka nukuin pitkään. Pitää nyt kuitenkin Greyn anatomia kattoa ja mennä vasta sitten nukkuun.

Selasin Modaa kiireesti kaupassa, oli siinä ainakin muutama ihan kiinnostava. Toivottavasti se nyt edes huomenna tulee, ketuttaa kun se on kaupassa päiviä ennen kuin itellä ! Epistä. Ja nyt se oli vielä tarjouksessa, niettä mitä hyötyä tuosta tilaamisesta ylipäätään on, ei mitään. Murr !!

No joo, menee niin marisemiseksi että olkoon, meen neuloon Jussia, josko edes se olis myötämielinen meikäläiselle, hyvää illanjatkoa !