Oloni on suorastaan riehakas :) Viimeisten viikkojen aikana olen kuullut, lukenut ja nähnyt sellaisia asioita, että pakko todeta että on se joskus vaan niin hienoa. Tosin, niin hyvät kuin huonotkin asiat tapahtuu yleensä rykelmissä, eli kyllä tää hymyileminen jossain vaiheessa lakkaa. Mutta ei vielä ainakaan.

Mutta hetken päästä voi olla eri asia. Pikkuveljen lumipuku voi hyydyttää hymyn hyvinkin nopeesti. Tässä on värkit

 370300.jpg

35.60 e, eli halvalla pääsee ostopukuun verrattuna, jos sitten onnistuu. Eihän tämä samaa materiaalia ole, mutta parasta mitä kaupasta löyty tähän tarkoitukseen. Kaavat olen tehnyt Suuri Käsityölehti 3/05 , sivu 16. Mutta koska tässä ei tarvi olla mitään erikoisuuksia niin muokkasin kaavat simppelimmiksi, housut ilman taskuja ja ilman ylimääräsiä koristetikkauksia ja halkioita, takista tulee hupparimallinen yhdellä kengurutaskulla, jos tulen toimeen vetoketjun kanssa.

Kirjastossa kävin lukemassa kotipuolen paikallislehden ja nappasin parit kirjat mukaan

 370301.jpg

Kiva katella tuollaisia värikkäitä neuleita, vaikka ei koskaan saakaan sellaista aikaiseksi. Virkkauskirja...no otin sen ihan katseluun ja pikaselailussa huomasin että siinä on kolme virkattua morsiuskruunua, ihan nättejä.

Koska pääsin eilen ruokakaupassa halvemmalla niin tasotuksena hain Ärrältä uuden Lantlivin

 370302.jpg

 Saan lukea sen vasta kun lumipuku on tehty. Pitää sitä joku täky olla...:)

Suunnitelman muutos. Huomasin et mulla on täys kerä valkoista Pirtaa, joten teenkin sen sydänhuivin siitä enkä kanervanvärisestä, joka oli vähän vajaa. Huomenna se alkaa !!! Saako aloittaa jo puolenyön jälkeen, jos on hereillä ? :) Lapaluu on lopettanut vihottelun, joten tässä on ihan hyvät fiilarit neuloa. Monet on punninnut koko lankamääränsä tätä varten. Mä en punnitte sitä kokonaan, jos en nyt sitten innostu kun se vaaka kotiutuu. Mutta siis ne neulotut/virkatut punnitten tietysti. Ajattelin et bloggaan joka torstai tuonne Hamsteriblogiin sen edistymisen ja tänne sit muun ohessa päivittäin.

Meille pitäis hommata sellanen kissojen raapimispuu, missä on riippumatto. Sen virkaa on nyt toimittanut pyykkiteline, jossa on aina ruuhkaa. Heitin siihen pyyhkeen suojaksi, ja kuvassa siinä näkyy olevan myös kylppärin matto, unohtunut siihen suihkun jälkeen. Kylppäri on kämpän lämpimin huone, suorastaan kuuma, sillä kai ne siellä viihtyy.

 370303.jpg

Sisko ja sen veli.

Joo-o, kai sitä pitää alkaa touhuaan, heips.