Huomenna on vapaapäivä, ihanaa! Kyllä sitä jo ehti kaipaamaankin...:) Tänään olin niin väsynyt töiden jälkeen, et hyvä et sain kengät jalasta kun jo olin sängyssä pötköllään. Olen ehkä doupannut tuota korvaa liikaa, tai jotain. Onneksi se on aika hyvä jo. Tosin -tunnustan- yöunet on jääny melko vähiin, kun toi mesetys ja chattailu on aika mielenkiintosta ;) Mitä sitä sinkku muutenkaan joutilaana. AINA ei voi siivotakaan, yöl ainakaan :) Mutta luulen et se oikeesti tuo korva, on sitä valvottu ennenkin ilman suurempia väsymyksiä.

Ja sit asiaan. Mun poppispipo siis, koska tein sen Pop-langasta.Tässä todella loistavat ja laadukkaat kuvat :)

 235356.jpg

 Tässä kokovartalokuva ja sitten miltä se näyttää päässä

 235353.jpg

Kuten kuvasta näette, se on otettu veskissä, siel on paras valastus tässä kämpässä :) ja kamerakin on ollu vinossa. Mut sellanen, tykkään. Siinä on 90 silmukkaa, kolme oikein, kaksi nurin. Silleen viisi kerrosta, sitten siirretään yhdellä silmukalla joustinta eteenpäin, ja taas viis kierrosta jne. Meni alle kerä, eli mun kokoelmiin tuli taas yks odd ball...Mulla on jossain beigeä Poppia, pitäs kikkailla näistä lopuista jotain.

Katoin tässä samalla Krisseä, hitsi kuinka sen pokka pitää, melko hilpeetä läppää. Nyt sit alkaa Lost. Ja House nauhalle. Pitäis lainata siskolta tuo Lost dvd, niin vois pitää sellasen maratonin kokiksen ja nachos + salsadippi + juustodippi...nam. No, lähiaikoina.

Suklaapiirakasta tuli hyvää! Melko makeeta ja tahmeeta, mut sellasta sen piti ollakin. Ei kärsi syödä sitä kerralla paljon. Koska olen kiltti ihminen, vein sitä töihinkin, ja oli se heistäkin hyvää :) Kokeilkaa, kun tulee imelännälkä. Tykkään ohjeista, missä ei tartte vaahdottaa mitään ja tää on juuri sellanen.

Mia on tehnyt kettuja ! Käykää kurkkaamassa, tosi ihania minusta. Aion tehdä itellekin ketun, olen miettiny väriä...ja tuo tumma on aika ihana väri.

Dvd:stä tuli mieleen, et tahtosin Sopranosin koko sarjan. Turkasen kallista, halpenisko se koskaan...Tai saisko sen esim. Keskiseltä halvemmalla...Nyt ei saa ottaa hinnassa takkiinsa, pitää tsekata kaikki mahdolliset puljut.

Aiheeseen liittyen, ostin eilen Sara. :n lukemiseksi. En ole muuta kuin selannut vasta, aika sekavalta vaikutti, pitää syventyä. Mutta yksi ehdottoman hieno kuva oli, jonka nappaan talteen siinä vaiheessa kun  lehti menee roskiin. Sopranosin Tony, tuo pastaa mättävä karismaattinen köntys :), näin hempeessä kuvassa

 235361.jpg

Orivesi antaa ten points, dix point... vai miten se sanotaan patonkimaassa, en tiiä, mutta joltain tuollaiselta se kuullosti :D ...Anyway, kiva kuva.

Huominen päivä on pyhitetty verotoimistossa käynnille, pyykinpesulle ja vihreelle takille, laitan huomenna siitä kuvia et missä mennään. Pitää sit myös vähän soitella puhelimella ja selvittää jäiskö sitä lauantaina Tampereelle töiden jälkeen viihteelle vai tulisko kotio. En ole aikoihin ollu, ois mukava nähdä tuttuja ja heittää läppää.

Ai niin, sellanen kalluppi vielä, että tiiän et koirat on kauheen kiinnostuneita ihmisten ruokailuista ja tulevat salamana keittiöön kun jääkaappi aukee, mut mites kissat, miten teillä kissat toimii? Meillä varsinkin Roope pitää kauppakassille ratsian ja sen on haisteltava kaikki mun murkinat, et mitä se on. Mut ei sille ihan kaikki kelpaa. Pienenä maistu mandariinistä lähtien, nyt ei enää. Tuli mieleen kysästä nyt, kun se on päällään mun vesilasissa :)

Laitan tähän viel kesällä otetun kuvan Rasmuksesta.Nuo neulekappaleet kuvassa on jotain satavuotta vanhoja purettavia juttuja, sellasia neuleenalkuja ja muita. Virkattu juttu tuolla takana on varmaan joku laukunkappale... Onhan siinä mukava maata, pehmosella.

 235474.jpg

Jeps, nähään taas !

 P.S. Tutkin paremmin Mariessa ollutta konttineulelaukkua. Luulen, että se on sittenkin tehty neulesuikaleista pujottelemalla, eikä neulottuna.Anyway, se on hieno.