Olen roikkunut Facebookissa...Ja sitten kun kävin Blogilistalla niin se näytti että oon päivittänyt, joten päivitetään sitten.

Mitään erityistä kertomista ei ole. Koska mun mielestä kaikella on rajansa niin en ottanut mitään aamukahdeksan pyykkitupaa. Joten puput on edelleen vain hieman huopuneessa tilassa. Uudesta Modasta aloin vahingossa :) yhtä takkia mikä on enimmäkseen resoria. Saattoi hyvin katsoa elokuvia, Little Miss Sunshine, joka oli mun makuuni ja Match Pointin, mikä oli sitten melkosen plääh. Woody Allen...ois pitänyt arvata. Keskiviikkona katoin Amerikan Psykon, taas. Se ei aukee oikein jos ei ole lukenut sitä kirjaa. I love it I love it. Ja nyt taas sitten kuunnellaan New Orderin True Faithia ihan simona, se kuuluu siinä elokuvassa kun Patrick Bateman on bilettämässä...

   1167961.jpg

Löysin eilen eteiseen vihreesävysen maton Anttilasta. Se on hyvä, koska nyt itte lattian vihreys näyttää vähemmän vihreeltä. Sitten muutaman perhosen ostin, lintuja...Ja jos tykkäät Seiska Veikasta ja Siwa on aina sua lähellä ja sulla on myös Bonuskortti niin kerä maksaa 2.95. Ostin sinisen ja vihreen pahan päivän varalle. Koskaan ei tiedä jos pääsee varastot ehtyyn...;)

Netti on hidas tänään. Menin lataan tänne jotain ja nyt on jatkuvasti tiimalasi ja ehdin tekeen voikkarin aina kun uusi sivu latautuu... puuh.

Nyt meen neulomaan että huomenna voin esitellä jotain muutakin kuin Christian Balen. Vaikka eihän hänessä nyt vallan kauheesti vikaa-vikaa ole, eihän ? ;)