Tykkäsin hirveesti Kalenteritytöistä ! Lisää sellasia elokuvia telkkariin ja heti !

Samalla kettupuuhka eteni tähän

 294655.jpg

eli puolesvälis mennään suunnilleen. Muuta en ole sit tehnykään, pessy pyykkiä ja lueskellu lehtiä, pyjamasunnuntai siis, ihanaa.

Tulis nyt jo lunta ! Ja kylmä ees vähän...Ei tää mitään kivaa talvee oo tämmönen, yhtä hyvin vois olla lokakuu. Tulis vähän joulufiilis, kahen viikon päästä on tosi kyseessä, sillon pitää olla niinku valmista. Sais jostain intoo tähän hommailuun.

Pitäs keksiä joku viihdyke bussiin...mietin jos raahaisin pääkallopaitaa mukanani. Tai sit jotain pienempiä systeemejä. Pitää vähän miettiä...

Kauheesti väsyttää vaikka paljon nukkuu, se on tää pimeys joka väsyttää...Jotain valohoitoo pitäis saada. Se on vaan niin et Orivees ne kirkkaimmat valot on S-marketissa, ja ei sielläkään voi aina oleilla, tulee kalliiksi :)

Huomenna ostan Tampereelta vähän lankaa, täällä ei ollu sitä mitä halusin Löytötexissä. Lankakauppaan täällä en uskalla mennä, koska siellä on kassillinen lankaa 15 ekellä, ja tulis ostettua joku kassi kuitenkin. Siis omavalinnaista, en ole käyny kattomassa hetkeen mitä siel laarissa on.Parempi näin.

No joo, ei mitään erikoista kerrottavaa täältä. Alan nyt naposteleen ruisleipää paahtimen kautta, homejuustoa ja omenahilloo, nam !!! Jos televisio suostuis tarjoileen jotain muuta kuin Sormusten Herraa...Hyvää alkavaa viikkoa!