Kysyi Joonas joskus vuosi sitten. Aika hyvin oivallettu, täytyy myöntää :)

Arvaa mitä eilen tapahtui! Ei...ei....ei niinkään....Kaksi tuntia ennen määräaikaa välittäjä soitti että ei he tulekaan. Siivoilin turhaan. Olisin voinut vaikka neuloa sen aikaa. Kotona on kaljua ja siistiä, näyttää kivalta mutta ei ole kotoista. Sellasta, ärsyttävää tollanen toiminta.

Huolia kissarintamalla. Naapurin  Siiri on kolmatta viikkoa kateissa. Joskus on ollut viisi päivää poissa, mutta ei koskaan näin pitkään. Bamsi istuu ikkunan ääressä ja ei näytä iloiselta. Ei mekään olla kauheen ilosia tietenkään. Toivottavasti se palaa takaisin vielä. Tosin, näin pitkään kun on pois niin on varmaan jotain sattunut. Kävin taas tänään katsomassa täällä, olisko jostain ilmaantunut, mutta ei :( Mutta tosi ihania kisuja siellä on, varsinkin ne mustat pennut.

Neuloin eilen Apupupun valmiiksi, ja sitten tilkkupeittoa. Pitää vanua hankkia että saa täytettyä niitä pupuja kans.

Kattelin eilen Parempi kuin Beckham, oli hyvä. Ei niin yllätyksellinen juoni mutta muuten ihan katottava. Värikäs ainakin.

C.S.I. tuli katottua myös. Varoittava esimerkki, liiasta suklaansyönnistä voi saada lyijymyrkytyksen :) Apuva...Tuskin nyt ihan oikeesti kuitenkaan.Eihän????

Olen  työnhakijana työkkärin sivuilla ja en tiedä mikä hemmetin buumi on mutta jatkuvasti tarjotaan työksi verkostomarkkinointia. Nyt on kyllä niin että joku ei osaa lukee, mullakin lukee et kokoaikatyötä ja keittiötöiden parista. Saakeli, rupee ihan tosissaan "...mutta kun minä ajattelin että...."-selitykset ottaa päähän. Tänään on soitettu kaksi kertaa ja sähköpostiin tuli ehdotus et kodinkoneita kaupittelisin. Voi kullannuput kun mä hädin tuskin osaan videot ajastaa....ja verkostomarkkinointi ois ihan jees jos saisin olla siellä verkoston huipulla ja kerätä kaikki mammonat kun toiset tekee työt :) Hyviä työpaikkoja ei ole missään. Mää haluan sellasen kaupan kuin Meg Ryanilla on tässä elokuvassa. Se on hieno, siellä olis kivaa olla töissä.Jumps.

Olin tänään aamuvuorossa ja menen vielä iltavuoron häntäpäähän kolmeksi tunniksi, kun yksi on sairaslomalla. Menee sitten kaikki työvuorot uudelleen syyniin, en tiedä miten olen töissä. Riemastuttavaa. Ihan loistavasti alkanut tämäkin viikko, kuinka onkin.

Purkasin Ainon siis ja en tiiä teenkö sittenkään sitä samaa mallia enää. Tavallaan se mallineule menee ihan harakoille noin tumman langan kanssa, pitäis tehdä oikeesti vaaleesta. Pitää pläräillä lehtiä jos sieltä löytyis jotain. Paitsi ei tuolle Aino-langalle vielä taida olla niin paljon malleja tarjolla...Pitää varmaan itse kehittää. Oikeestaan voisin tehdä sen nappilista-takkini tuosta Ainosta, pitää ostaa vaan jotain toista väriä kaveriksi.

Tilkkupeiton tausta on puolessa välissä. Tulee paljon viininpunasta raitaa ja leveesti koska sitä lankaa mulla on paljon. No ei se toisaalta haittaa, ihan hyvä väri sekin on. Huomasin muuten Apupupu -lankoja ostaessani että Seiska Veikassa on paljon peremmat värit kuin Nallessa. Nallessa on ihan ankeesti tänä syksynä. Ja nää neonlankajutut on aika karseet, mutta se itse lanka tuntuu pehmoselta. Sitä pitäis pitää silmät kiinni :)

Huomenna on varmasti hyvä päivä, tai ainakin parempi kuin tänään, pakko olla. Ehkä Simply Knitting tulee postilootaan, 17.8. tais olla ilmestymispäivä. Jotain kivaa kuitenkin, jos ei muuten niin pitää itte järjestää.Itse asiassa taidan tulostaa Talvihuivin, ja käydä vilkasemassa onko paikallisessa lankakaupassa mitään vaaleeta Kittenin tapaista. Ehkä jopa Novitan Kid Mohairia, oolalaa....:)

Heips!

                                     02112013283767.jpg