Sisu Glitter-lankaa on jäljellä kymmenen senttiä, en voi neuloo sitä enempää. Olen päätelly kaikki mahdolliset langat joten sit kun lankaa saa lisää, se valmistuu suht nopiaa sitten.

Tyynynpäällinen on valmis iha kokonaan. Siinä on nyt se raidallinen tausta ja etupuolella vielä virkattuja kukkia lisää niiden kukkapalasten päällä. Sisätyynylle pitäs ommella jokin päällinen, koska se näkyy kukkapalojen läpi oikeelle puolelle.

Keskeneräisiä on ne kymmenet edelleen, mut yksikään ei kiinnosta. No aakkospalaset ehkä... Tekis mieli jotain kivaa, voisin tehdä ne valkoset pitsirannekkeet tänään? Voisin oikeestaan, koska mulla on kaikki muut paitsi neljä sukkapuikkoo vapaalla.( Ne neljä on kiinni sukassa, joka on aloitettu joskus sata vuotta sitten. Eka sukka valmis, toinen kantapäässä. Eli sen vois tehdä valmiiksi kans.) Ja voisin mä ne rannekkeet tehdä kahdellakin puikolla, sauma sivuun vaan...Pitää kattoo.

Eilen kattelin The Family Stonen . Mikä pettymys! Puolet henkilöhahmoista ois joutanu kuuseen ja muutenkin... Diane Keatonilla oli taas sellanen ärsyttävä matriarkka-rooli. Plääh! Yleensä tykkään jouluelokuvista mutta tämä...voi voi.

Esitellääs nyt nää Ninan askartelemat jutut, jotka posti toi. Linnunpönttö on ihana! Country style, country style... Kruunun nauhat ei ole kuulemma kivat, Nina sanoo. Mutta siinähän on hapsulankaa ja paperinarua niin mitäs sen nyt niin väliä. Ja keramiikkaruusu on ihana :)

                      89084.jpg

        89083.jpg

Marie Claire Ideesissä oli kaikkia merijuttuja. Tää sininen systeemi houkuttelee opetteleen liimakankaiden käyttöö...Siniset tilkut sais kadotettua hyvin. Tykkään, se on tosi hieno.Valkoinen raakalautaseinä on hieno sekin :)

                         89091.jpg

Käsityön pikkujättiläisessä tuli vastaan ihana leppäkertturistipistotyö, sekin houkuttelis. Se oli sellanen sopiva mitaltaan, sen jaksais tehdä kokonaan ennen kuin kyllästyy.

Niin, onhan noita ajatuksia siitä mitä tekis :)

Teho-osasto oli jotenkin plääh eilen, alanko mä kyllästyyn siihen jo, en tiiä...Lost sitten, en oikein ole koko aikana lämmenny sille ihan hirveesti, ei se ole mikään suosikkisarja silleen, mut katteltava. Sen saaren tapahtumat on ihan jees, mutta en jaksa niitä flashbackejä...Eilenkin tuli luettua Kotivinkkiä niiden osioiden aikana :) ja vaan kuunneltava mitä siinä sanottiin, ettei ihan juoni kadonnu.

Tänä viikonloppuna ei ole ohjelmassa mitään erikoista, kuten ei ensi viikollakaan tod.näk. Syrämmen :) kyllyydestä saa siis puuhailla mitä haluaa, toivottavasti inspis riittää ja saan tehtyä niitä kivoja juttuja ja sit noita pakkopullia pois. Sit vois alkaa toteuttaan niitä uusia neulontahaaveita.

Yksi kerrallaan :)

Huomenna tilannekatsaus em. asioiden kohdalta, nährään!

              89094.jpg