Kirjoittelin tätä jo eilen ja pääsin puoliväliin kun koneet yhtäkkiä meni pimeeksi. Nekku hääräs koneen takana niin liekö jokin strateginen johto irronnut. En jaksanut alkaa häärää enää vaan aloin kattoo Die Hard nelosta, oli ihan jees.

Viime viikolla oli niin puuhaa etten ehtinyt paljo kirjotteleen. Keskiviikkona hain Elloksen paketin, tilasin kanervanvärisen neuleen, mustan polvipitusen salsahameen, yöpaidan, kaulaliinan, viisi metriä pitsiverhoa ja neljä samanlaista mutta eriväristä kaulanauhaa. Keskiviikkona tuli myös Riitta, sain keksiä ja cappuccinoa ja mustan paitapuseron, hienon, sellasen romanttisen mutta melko rokin kuitenkin :) Kiitos! Torstaina oltiin teatterissa, oli hauska, sai nauraa. Oli muutenkin kivaa kun sai ihan arki-iltana hiukan tällätä ja olla aika hienoissa puitteissa, teatteri on niin upea, ihailin varsinkin lamppuja ja kahvion huonekaluja...

Perjantaina lähdin kotipuoleen ja ehdin siinä neuloa ennen saunomista, sitten meninkin melkeen suoraan nukkumaan.

Lauantaina mentiin äitin, pikkuveljen ja kummitytön, joka kerää rippimerkkejä, kanssa kirkkoon. Oli melko raskas kaksituntinen, surumusiikkia, saarnaa kuolemasta ja vainajien nimien lausumista. Onhan se kaunis tapa, kun jokaisen nimi mainitaan ja sytytetään kynttilä, mutta mun piti itkee ja niistää koko ajan kun oli niin surullinen olo. Tai sellanen olo mulla on ollut kyllä koko ajan, mutta en sentään itke koko ajan. Tuolla se sitten kulminoitu niin. Isän haudalla on jo kivi. Se on ihan hieno, punervaharmaa. Isä itte oli aina sanonut äidille että sellanen kivi on hieno, kun papan, mummun ja sedän haudan lähellä on sellainen. Niin äiti osasi sitten sen valita. Saatiin muutkin vaikuttaa sen ulkonäköön, minä toivoin pieniä lintuja kivelle istumaan

   1037492.jpg

Siinä on kanervia ja havuja, jäkälää, ja sitten sellanen lyhty ja laitettiin muitakin kynttilöitä.

Ontto olo.

Kirkon jälkeen kyydittiin kummityttö kotioon ja ehdin rapsuttaan hienon paksun talviturkin kasvattanutta Eppua. Muistuttaa kauheesti Nekkua hännältään ja turkiltaan.

    1037462.jpg

Kirkkoreissu oli senverran raskas että nukuin kahdet päikit ihan lyhyellä välillä siinä iltapäivällä. Sitten tuli sitä muuta ohjelmaa Miron ja Minjan tarjoamana.

Sunnuntaina kävin Mirolla ja Minjalla vuorostaan ja neuloin pikkusiskon tekemiin tumppuihin peukalot. Oli aika hauskaa että siskollakin oli muutamia keskeneräsiä neulomuksia. Sanoin sille että neuloo paksumpaa lankaa isommilla puikoilla niin ei ehdi kyllääntyä neulomuksiinsa. Minä paraskin sanoja :D Viljo oli välillä ärhäkällä tuulella mutta kävi kuitenkin kerällä nukkumassa vieressäni kun neuloin sohvalla

    1037474.jpg

Sitten menin kotio, kävin pikkuveljen kanssa kaupassa ja etsin kasan joululehtiä ja selailin niitä, neuloin äiten kanssa ja sitten tuli isosisko ja Anni, jolla oli hauskaa juttua hammaslääkärireissusta. Äiti lähetti kissoille ruokaa ja mulle anto matkaevääksi suklaalevyn jos linkassa tekee mieli syödä jotain. Sanoin ettei tee mutta 38 kilometriä myöhemmin kaikki oli jo syöty ;)

Kämpillä oli siistiä ja Riitta oli täällä tiskannutkin ( kiitos vaan! ) niin purkasin vain kassini ja makasin sängyllä kattomassa telkkaa kun ei tästä bloggaamisesta mitään tullutkaan.

    1037478.jpg

Kuvassa on musta Minttumaari ja Laurasta on tulossa tumput. Tuota kirjaa olen lukenut kolmanneksen ja jos siinä ei pikkuleipien leivonta pian lopu ja Georgia saa mitään äksöniä aikaseksi niin minen sitä loppuun lue, aika tylsää luettavaa on ollut tähän asti. Ei juuri pelasta nuo silloin tällöin neulomiseen ja lankoihin viittaavat jutut. Boooring. Toivottavasti siihen tulee vähän vauhtia.

Kello on nyt varttia vaille kymmenen ja tunnin päästä pitää nököttää bussipysäkillä matkalla töihin. Pitää tehdä vähän työraporttia tässä ja laittaa pyykit kuivumaan sitä ennen. Ehtii ehkä jopa muutaman rivin neulomaankin.

Ei kai tässä  kummempia, hyvää alkanutta viikkoa!