Ompelin yhtiin tumppuihin justiin napit kiinni. Niistä tuli ihan nätit tumput ja nyt mä haluisinkin pitää ne ittellä enkä laittaa joulupakettiin. En muista että koskaan ois käyny näin, yleensä en hinkua minkään kutomuksen perään... Voisin tietysti neuloa toiset samanlaiset mutta se on  tylsää...toistaa samaa. Siksi sukat ja tumput jää parittomiksi ja yksihihaiset paidatkaan ei oo mikään harvinaisuus... :)

Olin roikkumassa virastoissa puoli päivää. Kun menee ja ottaa numerolapun 281 niin ei mieltä ylennä jos sisällä on numero 255. No, menihän se siinä odotellessa, onneksi ei ollut kiire minnekään.Ja sain työkkärissä ihan hyviä neuvoja kun kysyin siitä yhdestä kouluhommasta.

Kotona kun aukasin netin niin oi mikä ihana yllätys, olen voittanut Milliinin arpajaisissa ! Kiitos !!! Onneni on selvästi kääntynyt, voitin Lotossakin meinaan 4 oikein lauantaina :D 

Mulla on osoitteita hukassa, se hiukan haittaa harrastusta tällä hetkellä. Pitäs muutenkin selvittää nää pöydän laatikot, siellä on mitä vaan kertyneenä. Miksen mää voi olla järjestelmällinen ja siisti ? En millään. En vaikka yritän. Ja en tasan tee aiheeseen liittyen mitään uuden vuoden lupausta :)

Ulkona oli ihan jo hiukan rapee keli ja vieläkin pikkasen palelee. Nappasin Roopen syliini nukkumaan, lämmittää samalla mukavasti. Hassunnäkönen se on kyllä, kun pienet draculahampaat näkyy ja kuorsaa.

Ankeita nää postaukset nykyään kun mitään ei voi esitellä kun kaikki on menossa paketteihin. Mutta kun blogeja on kiertänyt niin samaa näyttää olevan liikkeellä ihan riittävästi. Olen ajastanut jouluaattoiltaan yhden neulotut paketit -postauksen kun en varmaan jouluaattona  netissä kauheesti istu. Meil kotona kone on pikkuveljen huoneessa ja en millään yltä siinä istuen keittiössä olevaan imellettyyn perunalaatikkoon, joten pitää priorisoida :)

Laitan toisetkin villasukat jalkaan, siivoon vähän ja sit keitän teetä ja neulon. Hyvää loppuiltaa :)