Them stars, hyvä biisi...Oon hyräilly koko päivän jotain ja sit oikein piti miettiä että mitäs tässä oikein hyräillään...No tätä näin.

Poikani Kevin, hyvin kirjoitettu kirja mutta niin surullinen, siinä ei tapahtunut mitään hyvää, ei kerrassaan mitään. Ankeeta. Jos siitä tehdään elokuva niin en taatusti katso. Tavallaan ymmärrän miksi se on jonkin palkinnon saanut mutta silti... Not my type. Tulihan luettua.

Pikkuveli myy mulle telkkarin. Mycke bra. Todella, joku kuvaputki tai vastaava renkkaa, mutta palkit on vähän harventaneet tahtiaan ja pystyy sitä katsoa ihan hyvin, kun ne on kuitenkin tuolla ylhäällä kuvassa, ja läpikuultavat. Katselin eilen Open Waterin ( tässäkään ei onnellista loppua, piti istua jalat tuolilla, muuten hai tulee ja nappaa...) ja en edes huomannut niitä palkkeja. Mutta hajoohan se, ennemmin tai myöhemmin. Saan huomenna vaakanikin kotia ja Mirkku tulee mulle hoitoon vähäksi aikaa. Kiva :)

Huivi menee tässä

 457948.jpg

Yläreuna on nyt puolet siitä mitä sen pitäs valmiina olla.Nopeasti tulee valmista jos vaan ehtis virkata.

Sitten ne kirjahommelit, ensin Koukussa neulomiseen

 457918.jpg

Kiva kukanmalli, tykkäsin.Juuri sopiva projektiin Kuinka tuhoan muovikassillisen jämälankoja. Kun nyt yhden edes saisi tehtyä :)

 457919.jpg

Ihana! Mutta missä sitä käyttäs? Ja meikän amatsoonihartiat ei tarvi ylimäärästä korostusta yhtään. Mutta loving it kuitenkin.

 457920.jpg

Kassi. Möykkynen...en tiedä miksi tykkään, jotain kivaa siinä on.

 457933.jpg

Mulla on tällänen Seiska Veikasta, tuollasesta paksummastakin tulis aika kiva...

 457935.jpg

Levylaukku. Hauska. Vielä kun kirjailis tuohon keskelle jotain bändin nimee...

 457937.jpg

Lovely. Mutta mulla ei ole teepannua. Samalla ohjeella sais kurpitsoja ensi syksyksi. Tupsun tilalle laittasin napin tai jotain muuta pienempää.

 457939.jpg

Nopat, hauskat. Olis kiva paketti jollekin ajokortin saaneelle.

 457940.jpg

Tykkään tuosta kirjonnasta.

Ja sitten Do redo

 457941.jpg

Ehkä kirjan paras tuunaus villapaidasta.

 457942.jpg

Hihansuusta tumput.

 457944.jpg

Paidanhelmasta kassi, kirjonnat on kivat...

 457945.jpg

Siis nuo kirjonnat. Olen tehnyt tuollasia vain silkkinauhakirjonnalla, en hiffannutkaan että niitä vois tehdä villalangasta...

 457946.jpg

Tätä samaa esiteltiin Suuri Käsityölehden ekstrassa viime vuonna. Ihan hauska tapa neuloa ryijyä.

Ja siinä se sitten olikin. Mulla on siis pilkottavana yksi harmaasävynen ostettu villapaita. Pitää nyt katsoa mitä siitä teen.

Flickristä nappastu  kiva kassi...Ei tää granny square -feber mene millään ohitse. Kahvat on kiinnitetty hauskasti.

                    457949.jpg

40 000 kävijämäärä on ylittynyt. Kikkailen jotain sen kunniaksi ja Hello Kitty -arvailun kans tuossa ensi kuussa kun tää blogi täyttää yksi vee. Vuosi on mennyt äkkiä, niin äkkiä...

Jeps, telkka tarjoilee vaaleja. En taida jaksaa katsella, katson sitten huomenna pääsikö äänestämäni tyyppi läpi vai ei. En jaksa oikein kuunnella, samaa löpinää se on koko ajan.

Käyn vähän lueskelemassa blogeja ja sitten voisin virkkailla tai jotain, katsoo nyt. Moikka!

                      457952.jpg