Viimeinen SNY -paketti kotiutui postista tänään. Minua ilahdutti koko syksyn Cate Sister Stitch -blogista. Kiitos Catelle vielä tätäkin kautta, kaikki paketit ovat olleet mukavia yllätyksiä! Viimeisestä paketista löytyi kaksi Huopasta, kaunis kynttilälyhdyn tapainen ja mansikkateetä, ja tietysti joulukortti.

1261128964_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lyhty on just eikä melkeen makuuni, samoin lienee mansikkatee, sitä en ole koskaan maistanut. Huopasetkin varmasti tulee neulottua mutta kokemukseni mukaan huovuttaminen kannattaa jättää väliin :) Kortti on oikein kaunis myös. Koko paketti ilahdutti kovasti.

On ollut hirveä kiire. Teen typerää 13-19.30 vuoroa tämän viikon joten aamulla ei viitti alottaa mitään projektia ja illalla on niin väsynyt ettei enää jaksa mitään. Sunnuntai on vapaa joten se päivä menee hirveessä tohinassa. Maanantaista jouluaattoon teen aamua joten olen kotona jo puoli kaksi, silloin ehtii sitten vaikka mitä. Tekemistäkin on kyllä hirveesti. Aina sama juttu joka joulu vaikka ajoissa taaskin aloitin. Saa nähdä millaista on jouluaattona töissä, en ole ikinä aiemmin ollut.

Keskiviikkona kävin Mikan, Janen ja Sannin kanssa Tallinnassa. En ole siellä aiemmin talvella ollutkaan. Löysin mukavia joululahjoja, itselle ostin pari kassillista lankaa ja kauniin maalatun hiussoljen. Kauniita kirjoneuleviittoja oli myös myynnissä, ensi kerralla ostan sellaisen, nyt vain harkitsin. Ja tietysti harmittaa etten ostanut :( Tallinna on kyllä kaunis paikka, haluan sinne pian uudestaan, mutta pitää odottaa vain että pakkaset lauhtuu, maaliskuussa voisi olla hyvä ajankohta. Laivamatkakin oli mukava ja nopea, paikallisen kahvilan herkut hävettävän halpoja ja herkullisia. Voisin muuttaa sinne, siis Tallinnaan, itse kahvilaan ei taida saada kortteeria :)