Äsh, en ostanutkaan lankaa. En ehtinyt Vapaa Valintaan, kun olin niin kauan Akateemisessa ja HenkkaMaukas. Ostin sukulaislapsille paketteja, löyty ihan kivoja. Akateemisesta mulle itelle nää

 296255.jpg

Oli siel viel joku kolmaskin Knit jotain-lehti, en ollu sellasesta ennen kuullukaan, sinne jäi selailun jälkeen. Mutta näissä on kivoja juttuja ! Simple Knittingissä oli meksikolaisia lintuja viime vuonna, missasin sen lehden sillo, mutta nyt löyty vastaava ohje. Ihanaa ! Saapi huomata kuinka ylitsepääsemättömäksi käy enkkuohjeet mulle, pitää rauhassa syventyä.

Töissä oli jees, meni ihan nopeesti aika kun oli tekemistä. Niin se pitääkin olla, sellasta istuskelua jaksa millään.

Pitäis kattoo Täydelliset Naiset nyt nauhalta, ja tehdä kettua. Häntä jäi kesken kun selailin kotia tullessa noita lehtiä bussissa.

Huomenna tulee iskä, äiti, sisko ja siskonpoika käymään, pitää kipasta aamulla kaupasta hakemas jotain hyvää syömistä.On tullu ihan hyvin tyhjennettyä kaapit kun ei jaksa tuohon sateeseen lähtee ruokakaupoille ylimääräsesti.

Huomenna jäänkin Tampereelle yöksi, kun olen taas illassa ja meen keskiviikkona aamuun, ei tarvi niin aikasin herätä. Kissat saa sit mellastaa ihan vapaasti kun en ole vahtimassa, pitää bileet tai jotain :)

Joku sadetanssin tanssinut voisi vähitellen alkaa tanssiin takaperin, tää sade alkaa jo piisaan.Pliis ?