Kiire,kiire....En ehdi nyt hirveesti runoileen kun työt kutsuu, mutta vähän kuitenkin.

Vogue...voi pee, se tuottaa harmia ja mielipahaa.Jaoin sen helmaosion leteiksi ja pitsiksi ja neuloin viitisen senttiä kunnes huomasin et ne ei ole symmetrisesti siinä. Pyöröpuikko lähti hiukka noileesti siitä, ja purkuun. Aamen ja kiitos.Otti niin päähän et virkkasin sitä tyynyn taustaa, turha alkaa illalla mitään tarkkaa puuhaa minun...

Huomenna sitten pitää oikein panostaa siihen ja alottaa laskimen ja ruutupaperin avulla se hommeli.

Kaikki tuntuu nyt neulovan kalatilkkuja, kun on blogeja lueskellu. Näyttävät kivoilta, vähän jo piirtelin värityksiä ruutupaperille, et miten vaan niitä laittelis.

Mun aakkospeitto on ollu tauolla.En ole ehtinyt yhtään sitäkään neuloon.Sellasta se on, joskus saa hirveesti aikaan ja joskus takkuaa yhden ja saman kanssa.

Kesäkuussa olen melkeen koko ajan töissä ja pitkiä päiviä näkyy olevan kun hain työvuorot jo nyt. En ehdi sillonkaan mitään. Juhannukselta pitäis vähän rauhottua sitten hetkeksi, loppukesä taas samoin kuin kesäkuu.Jotenkin ottaa jo nyt kaaliin kun tietää et mitään muuta ei ehdi tekeen kuin töitä vaan, ja nukkuun. Rahallisesti tietysti hyvä juttu, mut ...plääh. Lotto vetämään :)

Mun valkonen kesäneule on edelleen alottamatta. Mietin jos virkkais valmiiksi sen viime kesänä alotetun takin, siitä puuttuu puoli hihaa ja sitten helmaa niin pitkästi kuin jaksaa tehdä.Valkosta Samosta se on. Mulla on selkeesti aikataulutusongelmia, pitää oikein tehdä varmaan työlista et mitä käsityötä kursii millonkin et jotain valmistuskin. Tää vilkastunut seuraelämä vie mun käsityöaikaa rutkasti, mutta toki se on enemmän kuin tärkeää sekin. Pitää vaan haaveilla vähemmän ja tehdä enemmän...tai jotain.

Mutta jees, lähden kaupan kautta töihin ja toivottelen oikein mukavaa viikonloppua kaikille, toivottavasti rupee toi aurinko paistaa niin ei tarvi sisällä, tai sateessa, nököttää :)

82297.jpg

Siskon pihasta löytyy tälläinenkin.

Moi.

I have to write something fast cause I have to go to the work soon...

Vogue seems to be a big problem to me. I had to purl  a bit last night  and lost my nerves and start to crochet that pillow case. But tomorrow I work with Vogue and concentrate carefully.

All seems to knit fish-blogs, I notice that when I visited few blogs. I started to plan a bit, how I want to put my fish-blogs together.

My alphabets are on hold, no time for that now.

In June I will be working a lot and long days, so then I don't have time to knit so much. Then  four weeks little easier, and then three weeks working again. I am already sad that I don't have time to do anything then while working :( Money comes, but... plääh! Have to do some lotto.

I have not started yet my white summerknitting. I think I might end up my crocheted jacket that I started last summer, and settle for that. My social life is now so busy that I don't have time for anything.

Well, I stop by in shop on my way to work´. Have a nice weekend.I hope sun starts to shine, no need to hang inside or in the rain then.