Mulla on monen asian suhteen peukalo keskellä kämmentä. Yksi pahimmista kynnyksistä on tietokoneen sekoaminen. En osaa tehdä juuri mitään. Viime perjantaina kone alko tökkimään. Putsasin, poistin ja järjestin sen mitä osasin. Sunnuntai-iltana virukset ja madot jylläsivät. Tänään en päässyt edes nettiin. Soitin tekniseen tukeen eli pikkusiskolleni :) ja nyt taas pelittää.

Edessä kaksi vapaata, ihanaa kun saa nukkua pidemmälle kuin viiteen. Ihanaa kun on aikaa siivota ja vain olla. Kattoa telkkaa ja elokuvia ja näpertää. Rapsuttaa kissoja. Vapaa-aika on kullanarvoista. Töissä on ollut melko hulinaa nyt pari päivää. Tänään oli terveystarkastus ja ainakin päällisin puolin kaikki oli kunnossa. Kroppatarkastuksessa piti muunmuassa laittaa kädet niin lähelle lattiaa/ lattiaan kuin pystyy suorin jaloin. Kerrankin jotain mistä suoriudun hyvin ja helposti apinageenin vuoksi :D Toivottavasti verikokeissa ei myöskään löydy mitään.

Kaupasta löytyi virolainen käsityölehti suomenkielisenä, oli mukavaa vaihtelua ja oli siinä kiva tunikakin. Mietin riittäisikö messuilta ostettu valkoinen villalanka siihen...vähän polttelis. Tykkäsin myös kirjotuista neuleista.

Joululahjatilanne on aika hyvä ja ens keskiviikkona ostan sitten loput. Tänään hain muutaman ja poikkesin Koskarin Bijou Brigitte -liikkeeseen siellä olevasta teinityttökasautumasta huolimatta. Siellä on kasoittain koruja, hieman epäjärjestyksessä kyllä joten saa olla tarkkana että sieltä kaaoksen keskeltä löytää mitään. Mun tutkaan osui kauniit perhoskorvikset. Rihkamaa, maksoi neljä euroa. Mutta ah, niin ihanat ! Marimekosta kävin ostamassa orava-piparimuotin. Se karhu ois ollu kiva kanssa, mutta en usko että kukaan jaksaa syödä niin valtavan kokoista piparia. Muutenkin Mekossa oli aika kivaa kamaa, alan lämpenemään niille suurikuvioisille kankaille joista en yleensä tykkää yhtään.

Paitsi siitä punasesta Unikosta oon tykännyt aina.

En ole tarkkaan päättänyt mitkä neuleet menee paketteihin ja mitkä jää itelle joten postaan ne kaikki sitten kerralla joulun jälkeen. Mitään erityisen melleviä neuleita ei ole esitellä mutta jotain kuitenkin. Tahtosin jonkun kivan projektin jouluksi itelle, ehkä se on se pitsitunika sitten. Tai jokin kiva huivi. Tai viimeinkin se I do.

Nyt elokuvaa ja glögiä, mukavaa loppuviikkoa!