Eilen töiden jälkeen kipitin ärrälle vuokraan jotain elokuvaa ja käteen osui yllättäen Ocean's Twelve .Ostin myös Sinä osaat- lehden, koska siinä näkyi olevan jotain huovutus-juttua ja muutenkin jotain kiinnostavaa, lisäksi se maksoi vain 4 ekee. Talo ja Koti lähti mukaan kans, ja pussiillinen melliä, tunnustetaan nyt kaikki synnit tässä samalla :) Elokuva oli ihan jees, ei niin hyvä kuin Ocean's Eleven mutta ihan katteltava kuitenkin.Saapa nähdä millainen tää kolmetoista sitten on, sitä pitää vielä hetki odottaa...

Eilen neuloin Vogueta, nyt on 2/6 tehtynä, lanka alkaa jo loppumaan. Mullahan oli sitä vaan yksi kerä laukkua varten. Onneksi kuitenkin posti kulkee, kaippa sitä jostain puljusta saa tilattua. Ei ole tässä mitään Tampereella käyntiäkään nytten.

Oranssi Kitten-huivi tuli ommeltua kans ja mietin siihen sopivaa pipaa. Oranssia lankaa jäi sen verran, että siitä sais jonkin röyhelön pipaan, pipa vois olla vaikka keltanen. Olis sellasta mukavan keväistä väriyhdistelmää.

Itelle tahtosin nyt heti sellaiset pitsirannekkeet, eka joustinta ja sit kämmenselkään pitsiä, kämmenpuolelle sileetä, ja reikä peukalolle tietysti.Valkoiset. Mulla on varmaan lankaa niihin, joku Nalle-kerän loppu.Visio on selkee :)

More shopping today, kävin tuossa entisessä Aholaidassa, nykyisessaä Cilverissä ja kolmosen pitkät puikot, rasiallinen kullanvärisiä hakaneuloja ( en tiiä mitä teen, odottakoon inspiraatiota ) ja vaaleenpunanen kuviollinen säilytyslaatikko lähti mukaan. Ja kissannaksuja, mitä oikeesti menin sieltä siis hakeen:) Onneksi siinä kaupassa on halpaa, ei kauheesti kukkaroa verottanut.

Tiimarissa roikuin myös askartelutilpehöörin seassa ja mietin äitienpäiväkorttiin tarvittavia juttuja. En osannu päättää millasen teen, kun oli niin kauheesti kaikkee  siinä tarjolla. MUTTA näin pleksilaatikossa isoja "kultasia ja hopeisia" hakaneuloja, johon oli väännetty sellasia renksuja, joten niihin saa jotain näpsäkästi roikkuun. Ostin viisi, yhteensä 25 senttiä, eli ei oikein mitään. Virkkaan niihin roikkuun jotain, palloja tai muuta. Eikö sellaset ole hip? Vai oliko ne jo viime kesänä? Enivei...

 

65009.jpg

 

Tämä olisi kiva, ja oikeestaan olen jo kerran neulonut sen mutta liian paksusta langasta, meni purkuun. Pitäis edes joskus totella noita ohjeita. Tosi nopeesti sen silloin neulo, eli ei ollut mikään sääli purkaa koko juttu ja neuloa langasta jotain muuta. Saman koki tuo surullisenkuuluisa taikajakku. Tein sen 7 Veljestä - langasta ja ensinnäkin siitä tuli liian pieni ja jotenkin omituisesti  neule keräänty niskaan vekeille, en tiedä johtuko se siitä että se oli pieni vai mikä.... Meinaan neuloa sen taikajakun seuraavaksi jostain kivasta Kittenin sävystä ja neuloa sen niin, että eka se 2o, 2n pala ja sitten pyörönä siitä (poimien alotuskerroksesta silmukat tai luoden ne langalla, minkä sit purkaa) se levenevä joustinosa ja myös hihat pyörönä. Ei tule saumoja ollenkaan ommeltavaksi. Tarkkana tosin pitää olla siinä et paljonko millastakin joustinta tehdään. Mutta kyllä se onnistuu.

Tässä kuvassa on lankojen sekamelskaa, ihan vain tiedoksi ettei ne pysy kerälläkään kauhean hyvin. Siinä on inspiraationlähdettä jos jonkinlaista, jos kaksi kerää näyttääkin jo kopassa yhdessä hyviltä. Pitäs joskus oikeen mallata niitä  et mistä vois tehdä mitäkin tai edes jotenkin lajitella.

65192.jpg

Loppukevennykseksi Rasmuksen pilkulliset varpaat :)

64971.jpg

Nähdään maanantaina, moi !

Yesterday I rented Ocean's Twelve, and it wasn't as good as O. Eleven, even it was ok. Have to wait a bit to see what kind O. Thirteen is.

I bough one craftmagazine and one about homes and houses. Also little candy :)

2/6 of Vogue is done, but yarn is ending, I got to order more cause I am not going to Tampere for a while. I want to knit white lace wristwarmers NOW,I got at home yarn for it already, I think. I also sewed orange scarf ready, and now thinking to use the rest of the yarn to the hat, maybe.

Today I bought a  cute box for stuff and different kind of safetypins for crafting and one pair of needles.

I am going to knit that cardigan again, cause one I knitted earlier is too heavy. I am also going to knit "taikajakku" again, using Kitten mohair maybe to the both.

In the pictures are my mix of yarns and Rasmus's toes, cute :)

See you again on  Monday , bye!