Minä. Pippaloissa oli niin kivaa että eilinen päivä meni kuitenkin elpyessä. Mutta oli se sen arvoista.

Takki edelleen odottaa nappeja ja meinaan ommella sisäpuolelle jotain nauhaa peittämään sitä leikattua kohtaa, siinä on nyt noin sentinmittasia hapsuja. Kuten jo arvelin niin hihat on hiukan kaposet, mutta muuten oli ihan sopiva.

Selasin jo lehtiä ja löysin helpon ja simppelin kirjoneulemallin seuraavaan projektiin, onneksi noita jämiä on paljon niin saa tehtyä kirjoneuleita ilman et pitäs ostaa kymmenen kerää... Tosin kun Hamsterointi loppuu syöksyn ostaan vihreetä Isoveikkaa siihen palmikkomekkoon, se on just kivan väristä. Ohjeen lanka taitaa olla Isoveikkaa kaposempaa niin pitää sitten itse järkeillä silmukoitten määrä yms. Mutta kyllä mä muutenkin teen siitä hiukan erilaisen.

Juuri raportoin ekaa kertaa Hamstereihin ja tämän takin lisäksi sinne pääs patalappu ja se punanen baskeri, yhteensä 758 gr. Ja mulla oli kilon tavoite. Sortsit on melkeen valmiit, virkattuja paloja on 7 jo eli kolme uupuu ja sitten on peukaloja vaille tumput. Menee se kilo niillä rikki.

En ymmärrä tuota Bloggerin kuvahommaa ollenkaan. Ne kuvat ei mee koskaan sinne mihkä pitäs. Ne aina hyppää yläreunaan vaikka yritän saada tekstin jälkeen yms. Aina sama juttu. Auttas tietysti jos lukis jotain ohjeita...Tänään on muutenkin ollut vähemmän hyvä päivä netin ja koneen suhteen. Aamulla aina kun yritin kirjottaa ei tullut mitään mutta kone avas ittestään sivun jossa luki "Lisää kirjanmerkkeihin". Voitte uskoa etten jutellut oikein kauniita täällä :(  Kissat pomppi näppiksen päällä eilen niin ehkä ne oli painaneet jotain strategista nappulaa. Picasakin on uudistunut ja on jotenkin hankala, inhoan kaikkia teknisiä termejä kuten synkronoi...Melkein synkronoin koko masiinan ikkunasta pihalle, argh !

Mutta kyllä se tästä taas, eihän kukaan sanonutkaan että koneet ois ihmisen elämää helpottamassa :D

Ollapa kissa. Mennäpä aamupäivänokosille isoveikan massua vasten ja nukahtaa huoletta.


Kaukana kavala maailma.