Kalenteri on nyt päivitetty !

Postilaatikossa oli tänään ihana paketti ! Minulla oli onni myöden Tuulin arvonnassa ja katsokaa mitä sain, ihanaa !

 291980.jpg

Kolme kerää pörrölankaa ( mulle on kehittymässä prinsessaneuroosin lisäksi pörrölanka / efektilankaneuroosi :) ) joista yksi on melkeen kultaista ja jänskää Freja Multi -lankaa, mitä en ole koskaan aikasemmin neulonutkaan. Ja itämaishenkinen kortti, Indiskaneuroosi... :)

KIITOS KIITOS KIITOS !!!

Yritin kommentoida Tuulin blogiin kiitokset mutta kommentointi ei suostunut näyttään niitä varmennuskirjaimia ollenkaan, joten en onnistunut. Mutta sähköpostia lähetin, ja yritän kommentoida vielä uudestaan. Ihanaa !!!! Neulontafiilikset alkaa jo palaileen tuon kultasen pörrön takia...

Reetta muuten fanitti pakettia kans kuten kuvasta näkyy, son sellanen linssilude :D

Postilaatikossa oli muutakin

 291981.jpg

Kutsu sinne kokin synttäreille ens viikon lauantaina, olipa nätti !

Niin postitin ne tilkut Jaanalle . Kun tulin kotio, muistin et mukaan piti laittaa tilkkujen lankaa yhteenompelua varten. No arvatkaa kaksi kertaa muistinko, en tietenkään... Tilkut kuitenkin tässä ja Roopen takajalka :)

 291979.jpg

Toivottavasti ne edes suunnilleen on 20 senttiä kanttiinsa...

Tässä mun perjantai-illan huvitukset ( ja Reetta jälleen...)

 291982.jpg

Lukemista, elokuva ja kolmea dippiä, maissilastut ja kokis ei päässy nyt kuvaan. Täytyy kyllä sanoo et minusta Rainbown dipit on paljon parempia kuin "oikeen merkkiset", ainakin juustodippi on niin paljon parempaa. Joskus ostin niitä "oikeita", mutta totesin et ei oo niin hyviä. Kai se on vähän tottumiskysymyskin, kun on halvempaan tottunut, niin... :D

Pipopäät edellisessä kirjotuksessa...Oikeella Ikean nalle ja vasemmalla Bukowskin nalle, jonka ostin Tampereen Uffilta parilla eurolla. Asuin siinä tien toisella puolella nelisen vuotta sitten, niin tuli usein käytyä, mutta ei niin kauheesti mitään ostettua, tuo nalle nyt kuitenkin.

Mutta nyt eka siivousta ja kokkailua (telkasta siis) ja sit elokuvaa, siinä se ilta menee sopivasti. Huomenna sit Tampereelle töihin ja huomenna sitten suksitaan kuuseen muutenkin :D Iloista viikonloppua, moi moi !!!