It's been a while!

Alotetaas vaikka Katin Nekulle osoittamasta meemistä

"Tämä on koirablogeja kiertänyt haaste, ja teemaltaan paljasta 7 kpl totuutta itsestäsi. Haaste osoitetaan aina koiralle tai kissalle. Eli koirasta tai kissasta 7 totuutta, ja kirjoitettuna, kuten koira tai kissa itse vastaisi ja kertoisi. "

1. Olen Roopen siamilainen kaksonen, me ollaan aina kylki kyljessä. Tai mä olen, vaikka Roope ei niin välittäis.

2. Aina kun mamma tulee kotiin jostain ratsaan sen kassin. Joskus siellä on namnamnam jonka mä haluan aukasta heti.

3. Jos olen kadonnut, minut löytää pesukoneen päältä. Tai pehmolelujen joukosta.

4. Haluan maistella tai ainakin haistella kaikkea mitä muut syö, varsinkin mamma.

5. Liikkumattomat lankakerät on ihan tyhmiä paitsi täysvillaset, liikkuvat lankakerät pitää kaikki nutuuttaa takajaloilla kyljellään makaamalla

6. Kun päiväpeittoa laitetaan meen makaan sen alle ja ryömin ulos sitten kun mua huvittaa. Yleensä ei huvita

7. Osaan huovuttaa, mulla on villahousuissa huovutuspalloja jotka mamma harjaa pois mutta mä teen aina uuden

Nekku haastaa Lilli -koiran !

Ystävänpäivä kotopuolessa meni ihan mukavasti. Leivottiin suklaakakkua ja syötiin sitä ja kermakakkua, neulottiin, kävin Mirolla ja Minjalla kyläilemässä jne. Äitillä oli kolme kotilaatikkoa täynnä tumppuja, tossuja, sukkia ja pipoja ( " jos joku tulee ja tuo jotain niin voi antaa täältä laatikosta sitten paketin takasin " . Mä aina käsitin kyllä että vierasvaralla on tarkotettu sitä keksipakettia kaapissa mitä ei saa syödä! :D ) Niin mä sitten pyysin ja valkkasin itelle pipon Nallesta, ohje on kai Novitasta

Mulla on valkonen pitsihuivi Nallesta niin ne sopii hyvin kimppaan.

Kotopuolessa neuloin Keviksen vihjeen ja SNYyn lähettämistä langoista alkoi muodostua tumput, 75 % on valmiina

 Ihanaa lankaa neuloa!

Villatakki on valmis mutta kastelin uudestaan sen. Hihat on melko tiukat ja muutenkin on vähän sellanen että ei ainakaan Dallaspullaa tarvi syödä vähään aikaan :) Siitä tuli kyllä värikäs. En oo blogannu Hamstereihin vielä kertaakaan mutta meinaan kun saan tumput valmiiksi.

Kommenteista mun piti jotain...

Torakkasatu :D Kiitti...Siitä tuli kyllä vähän plääh kun en osannu kirjoittaa niin kuin aattelin sittenkään. Mutta jonkinlainen. On siinä ainakin onnellinen loppu :)

SNY : kissojen lempilelut tai ruuat...hmm, ehjät lelut :D  Ei vaan, kaikki lelut on yleensä kelvannu hyvin. Hiiret tietysti on aina kivoja. Lempiruokia niin niistä antihairball tai dental -nappuloista tykkäävät, pihvitikuista yms. Maitonappeja ne ei enää syö niin vauhdikkaasti.

Teija, mun meili on wtp miuku jippii piste fi  Pitääkin kattoo saako sitä näkyviin tänne uuteen Vuodatukseen mitenkään.

Ja samaan hengenvetoon voisin vähän ottaa kantaa Vuodatuksen kuvahommeliin. Kun viimeksi bloggasin mulla oli tilaa monelle kuvalle, nyt luki ettei oo yhtään tilaa mut saisin sitä kun laittasin sen mainoksen. Eihän se voi pitää paikkaansa, mitä kieroilua :( Laitoin sen mainoksen kuitenkin, vaikka mietin et voishan noita kuvia Flickrin tai Picasankin kautta latailla. Mutta olkoon nyt, älkää tykäkkö kyttyrää siitä.Tuolla sivussa se on alimmaisena.

Työkaveri kysyi tykkäänkö tuunata vanhoja romuja ja mä sanoin että no joo ja nyt mulla on kiva pöytälamppu täällä josta puuttuu varjostinkangas. Siis runko on. Eikä tämä kyllä ole kauhean vanha. Kiva keraaminen jalka. Mietin siihen jotain paperiruhässäkkää ja helmiä...Ens viikolla pitäs olla aikaa vähän näpertää.

Lauantaina meen toiselle työkaverille vähän grillaan muiden kanssa ja muutakin kivaa ohjelmaa on. Mulla ei oo pitkään aikaan ollu oikeita pitempiaikasia työkavereita niin tää on harvinaista herkkua. Töitä on nyt toistaiseksi, ei ihan joka päivälle mutta kuitenkin. Talvi- ja kesälomia saan tehdä niin sillon on enemmän. Ja sitten koko pulju on kiinni pari viikkoa heinäkuussa ja mäkin pidän sillon lomaa ja teen jotain kivaa. Oikein hyvä !

Ulkona paistaa aurinko, mulla on kiva tumppukudin kesken, kissat nukkuu vatsat seitiä pulleina, mä olen närppinyt nachoksia ja salsaa jo aamupalaksi ja lounaaksi, pesutuvasta löyty vapaata aikaa mulle juuri sopivasti ja kaapisssa on Cokista. Ei voi valittaa.

Miten se menikään, Smile, and the whole world smiles with you !