vaivaa konetta. Lataa niin hitaasti sivuja että melkein ehtisin lähiSiwassa poikkeemaan. Kai tämäkin on hajalle menossa.

Varsin kivoja neuleaikomuksia...Mä mietin et yritän sitten tammikuussa neuloa noita keskeneräisiä pois, eikö helmikuu ole Hamsterikuu? Mulla on lankaa ja keskeneräisiä noin metri kertaa metri kertaa metri, eli kuutioneliö. Tilanne on pahentunut, vaikka jossain vaiheessa hevostelin että vuoden loppuun mennessä ei ole yhtään ufoa :D  Mutta jouluna hahtuvaa, hahtuvaa ja hahtuvaa. Loving it. Mä arvon sädetikkuvoittajan :) jossain vaiheessa tässä lähiaikoina. Ilmotan kyllä sitten. Ja mäkin tykkään et siitä vihreestä huivista tulee aika kiva, ja se ohje on niin helppo, että ei vaadi mitään pipon kiristymistä.

Tänäänkin oli ihan mukava työpaikka. Kivoja ihmisiä. Kivoja asiakkaita. En valita mistään.

Töiden jälkeen kävin Sokoksella syömässä tonnikalapaninin ja juomassa kokista. Saatoin syödä myös kristallipullan, mutta siitä ei ole sataprosenttista varmuutta. Lähettelin samalla tekstareita, ja poislähteissä näin tutun kesätyöpaikasta, ja vaihdettiin muutama sananen. Tulin kotio kirjaston kautta, sain uuden huivikirjan lainaan. En tiiä onko siinä nyt niin mitään erikoista. Kotona siivosin taas tai pitäiskö sanoa edelleen, ja sitten paketoin lisää lahjoja. Eilen en voinu kuvata pöytää kun se oli edelleen märkä. Nyt puoli pöytää on täynnä paketoimattomia lahjoja, toinen puoli on sit kuvauskelpoinen

 1128234.jpg

Siinä on mun toinen jouluvalaistus, toinen on se lumihiutale.

 1128235.jpg

Ja tuollahan se ikkunassa näkyykin. Etualalla äidin etsimä kerinpuu. Meillä on kuulemma myös vyyhdinpuu, että luomapuut. Yhdet kootut että yhdet puretut kangaspuut. Yksi rukki, joka äidin mukaan toimii. Kukaan ei ole kokeillut kyllä. Hienoja itsetehtyjä esineitä. Niissä toteutuu uudesta Talo ja koti -lehdestä pongaamani lause :" Älkää tehkö mitään, mikä ei ole sekä tarpeellista että hyödyllistä. Ja kun lopulta tiedätte mitä teette, älkää epäröikö tehdä siitä kaunista ! " Tuppaa hieman unohtuun tuo hyödyllisyys välillä...:)

Tässä yksi valmis joululahja

 1128239.jpg

Mun kamera :) ottaa näin hienoja kuvia, sorke...Se on Seiska Veikkaa sileetä, neljän kerroksen raitoja ja se on siis joululahja niin en kerro nyt enempää. Mutta laitoin tollasen kuvan todisteeksi että neulottu on. Huomenna mä näytän sen ommellun jutun ja ne huivit, ne on ihan unohtunut. Toivottavasti kamera on tarkempi silloin :)

Hauskaa !

Eva myös ystävällisesti vinkkas mulle mistä kuvasta se Kitty pipoon on mallattu. Sähköpostitse ja pitkästi. Kiitos, vastaan sulla huomenna kun tää kone on tänään tämmönen. Siellä on muuten myös vaaleenpunanen hiukan erilainen Kitty-pipo. Sekin on <3

Olen vähän niinku rissannu muuallakin. Tai en varsinaisesti rissannu mutta Maartsi lukee mua kuin avointa kirjaa :D Utelin tuosta joulukorttien taustapaperista kun se oli tosi hienoa ja Maartsi jätti kommentin et mistä se löytyy. Kiitos kovasti. Laitoin sivun talteen.

Nyt teen voileivän (yösyönti on myös joulutreenausta) ja sen jälkeen luen vähän kirjaa. Ja sitten nukkuun. Huomenna kello soi, ja myös nousen ylös, puoli yhdeksän. Ei töihin, vaan neulomaan. Sunnuntaina kaksosten pukineet pitää olla valmiit. Aikataulutin itteni että saisin tehtyä kaikki mitä aattelin.

Joten huomenna kuvaa myös niistä.

Öitä.

 1128276.jpg

Olen nähnyt Minja-neidin kylvyssä, ihanaa...