Skunkkia edelleen. Mää kyllä myönnän että tää on oikeestaan ainoo hyvä biisi niiltä, Hedonism:kaan ei koskaan osunut ja uponnut. Mutta sitten asiaan.

Sarille oli se Sädetikkupaketti, lähetin töppöset SK 11-12/03, Hemtexin napkinsseja, sädetikkuja ja kortin

    1182149.jpg

Tässä vielä tossut

    1182150.jpg

Sari, määkin tykkään tuosta Taika -sarjasta, mutta valkosella pohjalla. Vaikka en tykkää yleensä kauheen koristeellisista astioista niin tää kuitenkin on runsaudessaan kiva.

Ja sitten Liisa, ei tuo ollut yhtään utelemista, toki tuollaisia voi kysyä :) Elfinneule on Modasta 6/07 ja näyttää lehdessä tältä

   1182154.jpg

Meillä mennään tässä vaiheessa

    1182153.jpg

Puuttuu pääntietä kiertävä joustin, hihat ja vyö. Nopeesti tulee valmista, ja lankaa on mennyt kaksi kerää ja se jämä mikä jäi sedän pipoa tehdessä. Eli lanka riittää kyllä. Muistaakseni ostin ainakin kuusi...vai seitsemän? En muista.

Tänään todettu mm. että

* Valion glögi ja Sprite sopii hyvin yhteen jääkaappikylmänä

* Aura ja piparkakut maistuu myös tammikuussa

* Julia -nameja voi syödä muutamia kymmeniä yhteen putkeen ja ei tee yhtään huonoo

* Sissi -elokuvat onkin hyviä vaikka niitä on aina onnistunut kaihtamaan

* Vaikka haukkuva koira puree harvemmin niin miukuvaan kissaan sama ei päde, onneksi Nekulla on vielä pienet hampaat. Vaikka on ne kyllä terävät.

Kulutin osan päivästä tsekkailemalla huiveja lehdistä ja netistä vaihtoa varten. On valikoimaa...niistä sitten pitäis valita tai kehitellä jotain omaa. Katsoo nyt ensin kuka on parina, niin sitten voi vähän käydä kattomassa et mikä olis mieluista...Kun tuossahan ei muuta kysytty kuin inhokkiväriä.

Googlasin jotain kipaletta jä päädyin jostain syystä Wikipedian sivuille, Antero Mertarannan lentäviä lauseita. On siinä nopeasti ajatteleva mies. Mua lämmitti tämä : Jos lehmällä olisi pyörät, se olisi maitoauto.

Eipä siihen ole vastaansanomista :)

                          1182187.jpg