Olipa eilen kova päivä! Tulin kaupan kautta kotio ja netti päälle...ei menny tietenkään. Modeemissa palo vaan yksi valo. Soitin siskolle ja sitten Elisaan, Orivedellä oli jotain häikkää ja korjasivat sitä. Ei auttanut kuin odotella. Kymmeneltä illalla kokeilin viimesen kerran, ei toiminut. Mutta nyt aamulla sit toimi.

No, koska en eilen istunut tässä koneen äärellä, oli aikaa siivota ne kaapit ja askarrella. Tää askartelujuttu meni näin:

 263256.jpg

Etsin vanhoista joululehdistä jotain tekemistä, enimmäkseen näistä kolmesta siis, ja niistä löytyi

 263258.jpg

 263259.jpg

 263260.jpg

Nämä, eli sopivia joulukalentereita. Tuo kattokruunu joulukalenteri on ihan helmi! Mutta mulla ei ole tollasia renkuloita nyt kotona, joten tulitikkuaskit sai kelvata kalenteriksi. Eli vanhat kamat esiin ja Tiimarista vielä uusia

 263249.jpg

Tikut on S-marketista ( täälläpäin se tunnetaan myös nimellä Äsh-marketti ja Ass-marketti, mutta en kommentoi niitä nyt enempää :) )Kimalleliimaa sai huikeen isoissa purkeissa! Helmee! En voinu vastustaa tuota enkeli-juttuakaan...

 263250.jpg

Ja sit tällättii, ääriviivatarroja kortteja varten, viime vuonna joulun alla niitä ei tahtonut saada enää mistään.

Ja sitten Reettan kanssa askartelua telkan ääres, Reetta on kauheen kiinnostunut kaikesta liimaamisesta ja saksista.

Ja tämmönen siitä sit tuli

 263262.jpg

 263263.jpg

Musta siitä tuli ihan kiva, ja sen teki tosi helposti. Laitoin höyheniä, ettei se olis niin tökötökö.

Rasioihin tulee sit kisuille nameja kun oikee hetki lähestyy. Toki mun lapsilla pitää kalenteri olla :)

Taina sai tömmöset tossut, kokeilin siihen eka virkattua kukkaa mut ne näytti niin mummoilta, että virkkasin sydämet. Turkoosi on Novitan raitaa, siksi sen sävy vaihtuu tuossa kesken matkan. Mulla on nyt odd ballit käytössä kireesti.

 263253.jpg

Lostia katellessa neuloin hahtuvasta patalapun

 263252.jpg

40 asteen jälkeen

 263254.jpg

ja sit 60 jälkeen

 263261.jpg

Reunat meni ihan vinoiksi, vaikka venyttelin ja väänsin sitä märkänä. No, se on viel kesken, katotaan nyt mikä on lopullinen muoto. mulla on toinenkin pari viikkoa sitten tehty patalappu, sekin on huovutettu ja odottelee säätöä.

Mun piti ommella vihreeseen takkiin loput helmet, mutta en löytänyt helmirasiaa mistään :( Joten se on on hold se homma, ehkä tänään löydän.

Lostit on kateltu, paitsi se ekstra-dvd. Ompas siinä sarjassa tulossa tapahtumaa kerrakseen, ihan eri se on katella kuin netistä lukee.Jänskään kohtaan jäi.

Nina on shopannut taas kaikkee ihanaa ja askarrellu, käykääs kattomas ja kommentoida voi suomeksi tai på svenska jos mieli tekee.

Maiju, kettutehtailija :) , nyt kusti polkee siis sähkösesti taas, joten mail me again! :D

SIRPA, löysin siivotessa yhden Brazilia vyötteen , siinä on farbe 28 ja partie 4970. Any help?

Joops, kello menee, pitää lähtee töihin ja sitä ennen kävästä automaatilla hakemas käteistä, ostan työkaverin lapsen diilaamana Leijonien joulukalenterin, sillä voi voittaa kaikenlaista lahjakorteista kinkkuun :)

Illalla lisää jos Elisa on myötämielinen!

Mukavaa torstaita!