Muuta kuin että sulla on synttäri tänään, onnea ! Billy Idol on aikasen hyvä juu...

Työpäivä ohitte, nyt hakeen sitä vanua ja Tiimarista pari kansioo ( valkosii, koska nyt alan oikeesti suunnistaan kohti vaaleeta haaleeta kämppäsisustusta :) ) ja sitten niitä pusuja. Ajattelin olla laiska ja ostaa valmista pakastettua pullataikinaa...Saapa huomata millasta se on. Tuntuu niin hassulta alkaa vääntää 2,5 dl:n taikinaa noiden kolmen apurin kanssa.

 Kissoja kiinnostaa kaikki näpertely. Yritäpä askarrella, liimat ja vesivärit on aivan vastustamattomia, niitä ollaan käpälöimässä aina. Ja paljetit, nuppineulat, helmet...Kämpässä ei saa edes ovee kiinni muuta kuin rappuun tai vessaan, ja eihän niitä sinne voi sulkea kun heti rääytään niin kuin henkee vietäs. Se on Roopen bravuuri oikein.

En neulonut eilen kun olin niin väsynyt. Teharin katoin ( kuinka Absin vauvan käy ?!?! ) ja sit nukkuun. Mutta tänään sit neulon, kun mulla on niitä itse asetettuja deadlineja...

Mietin sitä neulontalistalla käytyä juttelua Apupupun langoista, että kaippa nuo sekoitelangasta neulotut käy kun tuskin niitä jatkuvasti ihoo vasten pidetään. Niinku vanhuksetkaan, ei kai ne niitä petiin vie mukanaan...Tai mistä minä tiedän, vaikka veisivätkin :) Ja jos vaan 100% villa käy niin kyllä se villakin kutittaa joitakin, Fritidsgarnikin on tosi karheeta miusta. Ja just jos on kauheen tarkkaan määritelty et mistä ne pitäis tehdä niin eihän niitä lankoja edes saa joka kylästä, ja jos saakin niin ne maksaa hunajaa. Eikä se varmaan ole tarkoituskaan. Tietysti, jos on budjettia neuloa kalliista langasta niin miksei, eihän siihen pupuun niin hirveesti sitä lankaa mene....joo. Mutta katotaan nyt sit kelpaako mun Nallelankaset. Tuon koko kolmikon kotia takas jos eivät huoli." Porttikielto, muuttukaa alpakaksi tai ette pääse sisään ! " :)

Lainasin kirjastosta aika kivan ristipistokirjan ja Karin Slaughterin ( hirvee nimi, voiko olla oikee ??? slaughter = lahdata,teurastaa) Sokaistun. Kääk, en taida uskaltaa lukeakaan. Siis tuota jälkimmäistä :) En tiedä mihkä jemmasin aidakankaat leppiksen jälkeen, pitää ettiä ne jostain. Tuossa oli aivan ihana höyhenmalli, tekis mieli tehdä se. Toisaalta se ois hieno esimerkiksi sinisellä kankaalla valkosella kirjottuna, ja sit kirjois Bonne Nuit tai muuta yöllistä siihen. Margariinistä ois tainnu saada sinistä kirjontakangasta, mutta myöhästä siitä on nyt haaveilla. Ne tilatut ohjeet saattaa tulla jo ensi viikolla, kiva. Pitää nyt alkaa pohtiin mistä langasta sen kukkapaidan tekee, meinaan neuloa sen ihan heti, se oli niin ihana.

Keksin muuten mitä teen niillä kimalleliimoilla t-paitaan, mutta en paljasta sen tarkemmin jos se menee sueksi. Pitäkää peukkuja, että siitä tulee hyvä :)

Pääsen koneelle seuraavan kerran vasta tiistaina, joten oikein mukavaa viikonloppua ja ensiviikon alkua!

Ciao!

                     tinker%20bell.jpg