No niin, mä mistä alkaisin...Näpertelin tuossa kollaaseja ettei ihan hirveesti tule näitä kuvia. Ensin Tampereen ostokset noin suunnilleen

 517373.jpg

Eurokankaasta fleeceä ja nappeja ja onpelulankaa nallehaalariin, minkä meinaan ommella huomenna. Pudotushahtuvat (ehkä tumppuja ensi talveksi?), violettia Koukussa -kirjan keeppiin (on siis kesken) ja ihanan vihreetä Alfaa josta lisää myöhemmin. Eijalle ja siskolle söpöt essut Hemtexistä, korvikset, kaulanauha ja rannekoru lahjoiksi lapsosille, Eetulle Legoja ja pikkuauto. Ittelle Vogue Knitting, Indiskasta kaksi kaulanauhaa ja Hello Kittyä Henkasta ja Maukasta :)

Tässä sitten päivänsankareita ja vieraita. Sain kakkua ja muitakin herkkuja :) Thank you very much !

 517374.jpg

Simply Knitting suosikit

 517377.jpg

Lehden lahjana oli pussukka langoille.Shaun on maskottina jossain systeemissä ja löytyi vähän joka sivulta :) Sininen takki on jännä. Toisaalta tuo neuleen katseenkiinnittäjä on juuri siellä missä ei mulla tarttis olla :D Mutta nätti on. Lapsosen takki on nätti, perusjuttu. Neulottu puikkosysteemi on ihana, ehkä sellasen vois neuloa puupuikoille? Lehden kana ei suostunut kollaasiin, joten se on tässä kuvassa. Pääsiäinen on ohitse, mutta ei se mitään. Hauska ja ohje oli ihan käsitettävissä.

     517381.jpg

Voguen parhaat miusta

 517378.jpg

Lila paita mainoksesta, hieno malli, mutta en tykkää kauheesti tuosta väristä...Valkonen toppi samoin mainoksesta, mietin et tuollasen vois ommella. On hieno kun on epäsymmetrinen. Avoselkäpaita mainoksesta, huikea. Olishan tuollanen hieno terassilla kesällä jos sais ruskeen selän paistatettua. Eka pitsipaita, melkeen mekko. Ihana, teen varmasti heti kun ehdin. Toinen pitsihomma on kans kiva, ohje aika helppo. Vauvannutun kukkapaneelit on nätit ja uutta mulle.

Riitta oli jättänyt mulle puikkoja tarpeettomina, KIITOS !!! Mulla ei ollutkaan kuin yhdet puiset. Yritän nyt varjella niitä katkeamasta, ihanan kevyet olivat.

      517383.jpg

Aman virkkausnurkassa jokin aika sitten ihastuin huiviin ja virkkasin sen Alfasta. No eihän kaksi kerää kovin pitkään riittänyt, mutta luulen että tuo pituus saa luvan riittää ja ostan jonkin kauniin neulan kiinnittimeksi. Ihana oli virkata, malli on kaunis ja helppo ja Alfa ihanan tuntuista paksua lankaa. Kiitos Amalle ohjeesta :) Mietin että virkkaan mustasta puuvillalangasta toisen pisemmän version.

 517380.jpg

Kotopuolessa oli kukkapengissä jotain keltaista ja aurinkokin paistoi niinkuin luvattiin

      517375.jpg

   

Sellanen kyläreissu, ruumis on ravittu ( enimmäkseen kakulla ja lohella, nam ! ) ja sielu kaipaa lepoa, hautaudun telkan eteen kutimen kanssa ja vietän loppuillan siinä. Huomenna ompelua ohjelmassa, ja tietenkin Strömsö...

Ai niin Muoriska, jos posti tuo Voguen niin olen yhteyksissä sitten sinne pohjoiseen :)

Moikka moi !

          517379.jpg