Kävelin Prismaan ja takaisin saapikkaissa, ja ne ei todellakaan oo parhaimmat kävelykengät. No, se on ollutta ja mennyttä. Jyskissä myydään jolukrääsää jo miinus 30-70 %. Ostin jotain pientä ja sorruin vielä paneeliverhoihin kun ne sai kolmella aurolla. Laitan ne ikkunaan kun silitän ensin. Ihan kivat minusta. Muutenkin tein kivoja ostoksia. Oli niissä raahaaminen. Kymmenen pistettä Joonakselle, joka toivoi hynaa jääkiekkovarusteita varten, sitä ei tarvi kaupasta raahata. Pitää vain repiä vähän selkänahastaan :D

Tänään postin mukana oli nimetön paketti

 1144309.jpg

Mää tunnistin heti sekä tötterön että saippuan, Mirri ! Kiitos, et olis kyllä saanu... Tuossa saippuassa on sininen daimondsi ja neulasia, joten meillä tuoksuu puulta ilman kuustakin. Tötterö oli Reettan korvilla kun se nukku, ei se mitään välittänyt. Sopiva mitoitus kissan tonttulakiksi :)

Kävin tänään Alkossa. Mä toivon aina viinipulloja katellessa että joisin viinejä, koska ne pullot on kivannäkösiä, jotkut suorastaan kauniita. Ois hienoa ottaa syvänpunasta viiniä hienoon lasiin ja lipitellä siitä menemään. Mutta ei pysty. Maistuu pahalle suussa. Ja jos sitä jostain syystä juo niin seuraava päivä on ihan karsee, pää halkee justiinsa. Ihan hirveetä. Mutta anyway, tänään ostin viinipullon joulupakettiin ja pahoittelen jo etukäteen jos se ei ole hyvää, mun valinta perustu ihan etiketin kuvaan :D Voihan sen käyttää sitten ruuanlaittoon, jos on pahaa.

Huomenna meen Plantageniin ekaa kertaa ja sitten Siivikkalaan rapsutteleen koiruuksia. Koirat ei saa viiniä, koirat saa keksejä :)

 1144343.jpg

Ja mä saan nyt kaakaoo.