Flunssa on selätetty.Kiitos kommenteista, mehua on ostettu ja juotu :) Työviikko lusittu pannupihvien seurassa, vietetty kolmipäivänen viikonloppu osittain kotipuolessa syöden ja neuloen niinku aina ja alotettu uudessa paikassa ( vain aamuvuoroa! <3) pääsiäiseen asti. Teija tykkää.

Turkoosi villatakki valmistu lauantain puolella, joten ei päässy nyt Hamsterointiin mutta pääasia että valmistu eikä jäänyt ufoilemaan. Hamsteroinnissa sain 877 grammaa kasaan ja tää takki paino 962 joten katson tavoitteeni, joka oli siis yksi kilo, selättyneen kunnialla, päivä sinne tai tänne. Kun saan siihen napit ommeltua niin kuvaan tänne. Ihan simppeli, sileetä, reunoissa helmineuletta, pyöreä pääntie...kotitakki.

Buttony on puikoilla! Ihana Buttony...teen sitä niistä Virtain Villan langoista, harmaata enimmäkseen siis. Kaarroke on tehty ja eka hiha puolessavälissä. Jeremyn huivi on kanssa ollut aika päiviä sitten valmis ja postitettu. Muutakin on neulottu ja virkattu mutta niistä myöhemmin lisää kun saan ne postiin, älkää ystävät kalliit hermostuko, mä postitan ne kyllä...lupaan, maaliskuun aikana.

Tiedättekö, olen osittain päässyt selville hoikkien ihmisten salaisuudesta. Ne tilaavat aina päivän salaatin. Ne tilaavat aina päivän salaatin ilman salaatinkastiketta, mutta voisinko saada siihen hiukan sitruunamehua mausteeksi ? :D Täällä stressatessani samalla reisimakkaroiden kanssa olen oppinut paistamaan täydellisen kananmunan. Siis kämpillä, mitä mä asiakkaista... Se paistuu ilman kuivumista ja keltuainen jää hieman juoksevaksi. Sitten paahtoleipää ja chilisoosia.

Auringonpaiste ja odotettu pääsiäislomalainen on saanut aikaan Koti kuntoon -puuskan. On raahattu kamaa vintille ja järjestetty ja tehty listaa mitä kaupasta tarttee hommata, se lista alkaa

- tapettiliisteriä

- valkoista maalia

joten tästä ei ihan pelkällä siivouksella selviä.

Tilasin uuden digitelkan kun mullahan ei ollu kaapeliboxia. Ja nykyinen telkka alkaa oleen melko valmista kamaa. Nyt kuitenkin sen toimitus myöhästyy joten pikkuveli lainas mulle kaapeliboxin ja olin jo henkisesti valmistautunut kauheeseen kamppailuun maanantai-iltana. Laitoin johdot paikoilleen, aukasin telkan ja napsautin boksin päälle. Tuli ääni, tuli kuva. Kari-Pekka Toivonen oli suihkussa ;)  On nuo laitteet ihmeellisiä, yleensä niiden kanssa saa tapella ihan hirveesti. Ja jottei katseltava lopu, hain kirjastosta kasan elokuvia eilen. Nyt on kiva kattoa kun on aikaa, kun kesällä sitten on taas sitä kaikkee muuta.

Ensi kerralla sitten kuvallista matskua, lataan kameran patterit jo valmiiksi.

Mukavaa loppuviikkoa!