Or not, mutta anyway...Siis menee ainakin tää bloggauksen alku kommenttien kommentointiin.

Villasukka, siis todellista pikaruokaa:) Mutta 40 senttiä ketsupista, siinä on jo hiukan kiskonnan makua. Itse ihmettelin Nizzassa pikaruokapaikassa ( Oisko sen nimi ollu joku Quick? ) ihan mäkkärityylinen paikka, niin siellä myytiin olutta ja sai polttaa sisällä. Näytti pahalta. Ja niillä oli melkeen kaikki tuotteet loppu. Mäkin olin ihan inspiroitunu ikkunamainoksen valtavasta hedelmäsalaatista mikä makso kaksi frangia, ja sit sitä ei ollukaan. Muistaakseni söin hampparin ja kokista ja se oli tosi halpaa...Sen jälkeen mentiin elokuviin kattoon Amerikan psyko, ja sen jälkeen ei maistunu mikään pariin päivään :D

Niksu,siis kyllä sitä joistain paikoista saa mutta ei joka paikasta. Ei se ole siis kokonaan loppu :) Sadepäivät on juuri parhaita näpertelyyn ja lukemiseen, päikkäreihin.

Maartsi, olen nähnyt Kreikkalaisen naimakaupan ja muistan sen kohdan.Hauska elokuva muutenkin :) Voi luoja jos pystyiskin boikotoimaan pikaruokapaikkoja, se on vaan se kun natriumglutamaatti maistuu suussa niin hyvälle ;)

Muoriska, siis löysin samantyyppisen jutun kun googlasin näitä liittymäjuttuja. Olen tilannut uuden liittymän täältä ja irtisanonut Elisan ja laitoin aika katkeran ja hieman ilkeän kirjeen heille siinä samalla. En kyllä vaatinut mitään korvauksia, olis ehkä pitänyt :)

Satu H, siis kyllä. Ei siellä metelissä välillä kuule et kala vai kana...pitäs ehkä sanoa Fisu? Minen osaa sanoa. Näitä väärinkuultuja niin sisko kuuli että "kinkkumakkaraa" ja asiakas oli sanonut et "Kikkoman Soijakastiketta" , siis kun oli kesätöissä kaupassa aikoja sitten :D Ja toinen väärinkuultu niin kun leikittiin pienenä kotia ja vein nukkeeni siskolle päivähoitoon niin sisko kysy että "Piereskeleekö tää?" Ja minä sanoin että ei piereskele. Sisko sitten ihan hirveesti nauraan että hän kysy että " Vierastaako tää"  :D Meillä ehkä on hiukan kuulossa vikaa molemmilla.

Sini, en ole lukenut mutta googlasin sen just nyt ja tosiaan, ei taida olla mun kirjani...Mun on ehkä siirryttävä lukeen Muumeja tai muuta ei niin pelottavaa. Muumeistakin on Mörkö-osuudet hypittävä ehkä. Välillä Myykin on aika terroristi...Hmm, oikeesti on kyllä niin että miksi lukea sellasia jotka jää ahistaan ja vaivaan. Ei se mitään, jos herättää ajatuksia mutta jos vie yöunet niin...Sama elokuvien suhteen."No mutta onhan siinä porkkanaa !!!!!!!" :D

Teijjjjja, no teretulemast tänne mun blogiin visiitille:) En minäkään kovin moneen Teijaan ole törmännyt joka pitää blogia. Eipä tuo Teija-nimi muutenkaan niin hirmu yleinen ole...

Näin ikään! Tosiaan, nyt vaan odotellaan koska uusi liittymä aukee. Sieltä päin ei ole oltu vielä minkäänlaisessa yhteydessä, netin kautta siis tilasin sen eilen.Mutta toivottavasti virkeempää toimintaa kuin Elisalla.

Eilen tein sitä huivia muutaman palasen ja sitten mustaa huivia virkkasin kanssa. Tänään pitäs päätellä Janinan takki, (josta tulikin huppari) koska meen huomenna Oriveteen lahjomaan, lahjon samalla myös Joonan, jolla oli just synttäri kanssa. Joona saa vaan jotain kaupasta ostettua, tässä enää niin kauheesti ehdi neulomaan mitään :) Saa nähdä kuinka on puhtia kun pääsee töistä kotio, voi olla että pääsee aikasemmin kun on tämmönen ilma.

On vähän sellanen plääh, pitäs kotona siivota mutta ei jaksa. Tarttisin ne uudet verhot oikeesti mutta Hemtexissäkin oli kaikki kivat myyty heti :( Indiskassa ei mitään. Pitää ehkä ostaa vaan kangasta ja surauttaa...Mistä sen tietää vaikka Eurokankaassa olis jotain kivaa vaaleeta Intiatyylistä... Meinaan rääpästä kämpästä ja käsitöistä kuvia tänne heti kun pelittää, ei sillä siivoomisella muuten niin väliä :D Olishan se kiva että näkys muutakin kuin vaatekasoja ja lehtipinoja.

Lähetin Hannalle viime viikolla suklaata, salmiakkia ja lakua ja sain meilin sitten takasin että paketti on tullu perille. Hanna tulee 29.7. takasin, jei ! Sukkakiertokirjeeseen ostin musta-vaaleenpunaraitaset ylipolven sukat ja lähetin ne Eveliinalle en muista enää minne :) Ostin itellekin parit hauskat sukat. Tuolla Tullintorin sukkakaupassa on kyllä kivoja sukkia ja sukkapöksyjä, ostan kyllä lisää. Pitäs vaan syksyksi saada mustat kivat kengät mitä pitää sitten sukkien ja hameiden kanssa. Mun lenkkarit ei oo kivat hameen kanssa. Ostin muuten uudet kengännauhat Europe Housesta, mustat missä on The Nightmare before Christmas -pääkalloja

        jack1.jpg

Ne on hauskat. Oli siel muutakin sarjan kamaa mutta en vielä lämminny niille ihan täysin, ei ollu muuta pakko saada -kamaa paitsi nuo nauhat. Ihan hyvin ne sopii punaisten lenkkarien kanssa missä on mustat pohjat ja valkoset vauhtiraidat.

Ok, nyt lukeen blogeja ja sitten töihin, moi.