Hahaa...mun ei tarvikaan mennä tänään töihin, voin siis roudailla koko päivän. Se taas tarkottaa sitä että ei tarvi olla niin aktiivi vaan voi pitää tämmösiä kahvi- + bloggaustaukoja. No okei lupaan että tämä on ainoa bloggaustauko, eihän mulla niin asiaa tässä ole.

Kävin eilen Picasan kuvia läpi ja keräsin muutamia käsitöitä mistä haaveilen kollaasiin. Minen koskaan ehdi noista edes kymmentäprosenttia tekemään, mutta love them. Toivon että ehtisin tänä kesänä kuitenkin virkkaan tuon uuden Novitan pitkän pitsitopin, se on niin kiva. Tässä on ehkä kymmenes kaikista mitkä on blogissa vilahtanu. Ei siis pitäs olla inspiraationpuutetta.

 624191.jpg 

Kun priorisoin noita keskeneräsiä niin ne menee näin

1. Kastemekko on virkattava 9.6. mennessä (valmistuu)

2. Iidan kassi pitää olla lauantaina valmis (will be done easily, olen virkannu sitä jo kolmanneksen ja se on superaivotonta)

3. Mun musta virkattu huivi, sen pitäs olla Sauna Openiin valmis, tai ainakin kaupunkimellakoihin sillä viikolla, jos en paikan päälle pääse, töistä tiiä vielä.

4. Valkoinen paita, se neulottu. Takakappale kainaloissa. Ei töki mutta ei houkuttelekaan.Saisko ennen kuin kesä ihan loppuu valmiiksi?

5. Liila keeppi...no, jos syksyhämäriin...sen kyllä virkkaa parissa illassa valmiiksi, eli ehkä aikasemminkin

6. Aakkospeitto! Etuosa valmis, takakappaleesta puuttuu 25 senttiä. Se on ollu viimekesästä asti kesken, ehkä sekin pitäs neuloa valmiiksi ennen syksyä. 

7. Mantan leppispeitto, yritän kanssa kesän aikana.

8. Pääkallopaitakin on hihoja vaille valmis, miksen mä ole tehny sitä loppuun, en tiiä.

9. Annille nalle ! Ei ole edes alotettu mutta se on tehtävä heti kastepuvun ja kassin jälkeen, koska sitä jo kovasti ehkä odotellaan.

Nyt mulle ei tule muita keskeneräsiä mieleen...vaikka tiiän et niitä on kyllä jossain kätköissä. Tilanne ei siis ole aivan epätoivonen, jos ei kyllä mikään ylpeilyn aihekaan :D Onneksi mikään homma ei ole kauhean vastenmielinen, niin sekin auttaa.

Lanka-aitta on nyt mun lähikauppa, mutta yritän että en asioisi siellä ennen kuin nää on tehty. Mutta siitä on turha sanoa sen enempää, te tiiätte millasta se on. Kuka muuten keikkas Koskarin Vaparin kopasta sinisävyset Samokset????????Tunnusta heti!!!!! Niitä oli siellä maanantaina ainakin 8 kerää ja tiistaina ei yhtään. Joku neuloo tai virkkaa jotain sinistä nyt.

Jaa-a, jatkan projektiani ja bloggaan illalla sitten lisää. Hyvää päivää!