Eilen vonguin että kiire tulee. Tulee vaikka olisin kaikki päivät kotona neulomassa. Nyt tulee kiireempi kun menen ainakin huomenna ja keskiviikkona töihin. Huomenna on lisäksi yksi työhaastattelu. Mua ketuttaa tässä ekstrauksessa se että ennakoida ei voi yhtään ja aina saa olla kartta kädessä että minne on menossa ja siihen etsiskelyyn pitää varata oma aikansa eli mennä aikasin bussilla. Kyllä mä sen tiesin etukäteen millasta se on ja sanoin kyllä että mieluummin pidempiä pätkiä. Tän viikon ekstraan mutta sitten pidän vapaata vuoden loppuun. Eimen.

Olen neulonut Revontulta, eka kerä on kohta lopussa. Ja sitten kokeilen sellasta vihreetä huivia

 1123938.jpg

Mallikerta on helppo ja nopeesti tulee valmista. Neuloin myös niitä vauvanvaatteita. Mun pitäs tehdä 50 cm mutta ohje on 56 cm...onneksi hihoja ja lahkeita voi aina kääriä. Niin yksi takakappale on valmis nutusta.

Kävin Jyskissä ja Prismassa ( en kuitenkaan Keravan :D ) ja ostin sitä maalia ja maalasin Janelta ja Mikalta adoptoidun pöydän. Hanslankareina toimi Nekku ja Reetta. Toisella on joka tassussa Empiree ja toisella korvissa. Ja koska maalausta varten laatikot piti tyhjätä ja muutenkin tehdä ympärille tilaa, on keskellä lattiaa kaikki lankalaatikot ja -kassit (pöydän alta) ja pahvilaatikollinen sälää (laatikoiden sisältö). Tein kyllä löydönkin, löysin kaksi sukkapuikkoa hyllypaperin alta ja Jenkkipurkkaa kaksi iskemätöntä pakettia. Kannattaa siis siivota :) Mutta nyt se on maalattu ja huomenna voin järjestellä siihen kamani. Laatikoihin tulee ompelu- ja muuta sälää. Ostin uuden Kotilieden koska siinä oli jouluruokia ja askarteluohjeita, jotka tosin oli yhtä kesyjä kuin minunkin :D Aina ei voi voittaa...Sit Jyskistä sellasen joulukoristeen missä on narussa pieniä säkkejä, Annin lahjaan yhden jutun... ja sit maalausvärkkejä. Huomenna varmaan lopultakin pääsen paketoimaan. Olen mä muutaman paketoinu mutta muuten...iiks. Joulukortit postitan perjantaina. Evan tähtitumput pääsee postiin ensi maanantaina, ja samalla postitan muutakin pakettia. Kyllä tästä ehkä sittenkin ihan hyvä tulee jos en keksi enää mitään muuta projekteja.

Tästä tulikin mieleeni, että kun sulla ehkä nyt on jouluneulomiset/virkkaamiset kesken, niin mitä meinaat neuloa/virkata näiden pakkopullien :D jälkeen? Mulla on tarkotuksena ottaa kotia jouluksi mukaan messuilta ostetut hahtuvakerät ja neuloa kasseja ja vaippahousuja. Mä en tiedä miksi mä neulon vaippahousuja, kun ei mitään vauvaa ole tulossa ja Mirakaan ei sellasia käytä. Tai siis se vauva :D Mutta niitä on ihana neuloa. Jätäs kommentti, voit saada uudeksi vuodeksi sädetikkuja ;)

Kissa-asiaa. Huomasin tuossa juuri että Rasmus nukkuu just nyt puolen metrin päässä selkä muhun päin. Onko meillä jonkinlainen luottamus välillämme jo? Eihän tässä mennyt kuin hiukan yli kaksi vuotta. Se on aina nassu muhun päin ja ei varmasti noin lähellä. Mutta nyt. Ja nukkuu. Ei pelota. Mamma suojelee. Oliko tämä nyt toinen joululahja? Ekan sain viikonloppuna, kun Kinkku-täti oli jättänyt sellasen mulle, kiitosta vaan ! :)

Tänään Prismassa kuulin äidin ja lapsen välisen keskustelun. Se tapahtui olutkorien lähellä, olin itse hakemassa limskaa...Niin se muksu kiikutti siihen sipsipussin. No ei varmaan oteta sitä. Mutta kun mää haluan ! No ei varmaan. Haluan ! Turpa tukkoon kun tontut kuuntelee. (Lapsi vie pussin takasin hyllyyn ja äiti ottaa olutta pari pulloa kärryihin, lapsi palaa) No et kyllä sinäkään ota sitä v*n kaljaa sitten tai kerron muorille !

On se hyvä että on sentään jokin pelote, muorit ja tontut. Tavallaan ihan karmeeta kielenkäyttöö, mutta kyllä mua rupes hiukan naurattaankin toi lapsen viimenen kommentti. Kuulostaa ihan hirveeltä kun lapsi sanoo v -sanan. Ei se kaunis ole kenenkään suusta mutta varsinkin lapsen. Sanoin määkin perjantaina Löytiksen lankahyllyllä että jumalauta täällä on Wooli euroa halvempaa kuin Vaparissa. Ihan kauheeta. Häpeän.

Turpa tukkoon Teija kun tontut kuuntelee!

Huomenna ehkä valokuvaa valkoisesta ompelupöydästä. Hei hei!

P.S. I am in love