No niin, täällä taas.

Oltiin eilen siellä ostoksilla, Bauhausissa ja Biltemassa, muualle ei oikein sitten ehditty.Ostin neljä varastohyllyä, pikkuveli kokoo ne huomenna, voi olla että maalaan ne valkoisiksi tänään...Hannalla oli sellanen maalaamaton, se oli ihan nätti kun puu oli vaaleeta. Mutta mietin että jos se tummuu oranssiseksi niin sitten se olis kuitenkin maalattava, joten maalaan ne kuitenkin jo nyt.

Ostin muutakin, siivousvälineitä, kansioita, kyniä, pyyhkeitä (Hannalle viemiseksi kun poikettiin kylässä), muratintaimen, valokuvakehyksiä...Sellasta tarpeellista, en mitään erikoista. Niin näppäimistön ostin ja hiiren, kun tuos konees ei pelitä kunnolla tuo välilyönti...

Ysin mais olin kotona ja tekstailin Ninalle ja sit aloin nukkuun, olin niin väsy. Aamulla ysiltä heräsin kun puhelin hälytti iskän synttäripäivää, eli ONNEA ISKÄ !!!!!

         p844c.jpg

En kekannu muuta kuvaa kuin tuon kuvan Kanadasta, kun siellähän voi hyvin onkia niitä lohia :) Koskas lähdetään ? :) (Kai siellä muutama lankakauppakin on...:) )

Ja sitten huomenna on kahdella veijarilla synttäri, nimittäin Roope ja Reetta täyttää neljä! Onnea mamman mussuille, jokin herkullinen kuva tähän...

                               

ƒo[ƒXƒf[ƒP[ƒL  ð

Tuo kuva halusi ehdottomasti ihan sivun reunaan...nam nam :) Mietin eka hiiren etsimistä, mutta eihän nuo edes syö hiiriä, joten... Neljä vuotta jo, hirmu nopeesti menny aika. Muistan kun ne oli pikkusia rääpäleitä ja nukku yöt mun tyynyllä hiusten seassa, varpaatkin oli niin pienet...lovely ones :)

Kulttuuripläjäys sitten, ne kirjat...Luin Åke Edwardsonin Maanpäällinen taivas ja nyt toivon että en olis sitä koskaan lukenutkaan. Se jäi vaivaan vaikka oli vaan kirja, ei mitään todellista. Hyvin se oli kirjoitettu, mutta tarina itse oli niin surullinen ja loppui ihan väärin, nyyh :( Toinen oli sitten ylihilpee Marian Keyesin Sushia vasta-alkajille, sellanen ihan hyvä juu, samanlainen kuin nää muutkin sen lajin edustajat.

Tykkäsin tästä Pako-sarjan alotuksesta, tulee varmaan seurattua koko sarja. Vähän harmitti kun Muutetaan yhteen ! on alkanut kakkosella jo ja missasin kokonaan kaksi ekaa jaksoa :( Tykkäsin siitä kun se tuli aikasemmin, pitää seurata nytkin. Se on siis tavallaan sisustusohjelma juu... En tiiä sitten että onko nää uusintoja... Tää konsertti tuli katottua kans ja huomattua, että Basshunter oli unohtanut lavakarismansa Ruottiin :) mutta Sunrise Avenue taas oli erittäin hyvä livenä, tykkäsin...  Jeps, tuli sitten osallistuttua keräykseenkin sillä puhelinsoitolla. Muuten en paljon keräyksiin osallistu, kaupan kassalla laitan lippaaseen hiluja, ja sitten Greenpeacea kannatan, kun sinne voi ite miettiä sen sopivan summan. Plankummiksi ryhtysin  jos ois paremmat tulot, nyt se on vielä vähän kallista mulle...

Jeps, sellasta maailman parannusta...

Tobin takki on nyt tosiaan valmis ja kutimia on alotettu ja lopetettu ihan kiitettävästi, pari kaulaliinaa siel on valmiina. Tilkkupeitto on ruvennu ahdistaan niin että se on pakko rykästä valmiiksi lähiaikoina.

Nyt kauppaan ja ärrälle tekeen veikkausta, iloista weekendiä !