Oi jospa ihmisellä ois joulu ainainen.

Mä luulen että kerran vuodessa riittää oikein hyvin. Mulle ainakin. Tai itsepä sitä ittensä järjestää tämmöseen liriin että kiire tulee. En ole ehtinyt koneen ääreen kauheesti kun olen neulonut kaiken valveillaoloajan.

Kummasti on tullut katsottua elokuviakin siinä samalla, varmaan 10 kappaletta. Suosittelen elokuvaa München. Kun lainasin sen veikalta niin aattelin et aika epäkiinnostava aihe mutta se olikin tosi hyvä. Pääosan esittäjä on melkosen namnam ja on siinä tää uusi Bondikin, ja kaikki on 70-luvun tyyliin. Katson varmaan toiseen kertaankin.

Tässä on Minjan mekko

 1136542.jpg

Hihat on kyllä ommeltu ihan kunnolla, vaikka ne kuvassa on kääritty...niistä tuli varmaan liian pitkät. Otan kotipuoleen ompelulankaa ja pari ruusua mukaan niin ompelen ne sitten sopivaan mittaan. Takana on kaksi nappia ja vyötäröllä iso organza-rusetti, jossa yksi ruusu keskellä. Loimusametti ja organza on niin edullista , että hameen aineet makso varmaan alle 2 euroa. Otin kumpaakin kangasta metrin ja näihin meni niistä tosi vähän. Värin on sellanen tosi nätti vihree ja organza lähelle samaa mutta hiukan harmaa. Toivottavasti sopii Minskulle.

Mun huivit

 1136556.jpg

Vasemmassa reunassa ponchot ja keepintapaset, ylhäällä kolme riviä suoria huivia, loput kolmioita, alarivissä kaksi raidallista Clapotista, haarukkapitsihuivi ja se omituinen keeppi. Tästä uupuu MS 2, joka on päättelemättä jossain mun varastossa, en löytänyt sitä tähän.

Vasemmassa reunassa näkyy myös hiukan sitä maalattua pöytää...Se on ihan täynnä kamaa. En lupaa enää yhtään kuvaa siitä hetkeen.

Koko kämppä on ihan sekasin taas. Lattialla on pitkin ja poikin pingottumassa kamaa, samaa on sängyssäkin. En tiedä mihin sitä vetäs ittensä kerälle nukkumaan ensi yöksi. Ehkä kissanhiekkalaatikon ja pesukoneen väliin.

Huomenna pitäs saada nää tikutukset postiin ja sitten voi ottaa ihan vähän rennommin. Onneksi kuitenkin oon ihan tyytyväihin näihin valmistuneisiin, kyllä tän nyt jaksaa tässä kun tietää että viimestään viikon päästä saa syödä ja nukkua.

Kuullaan taas muutaman päivän sisään.