Ponchot on valmiit!!!!!! Jee!!!!! Oli siinä hommaa. En hetkeen virkkaa mitään, kun nyt virkkasin ihan hulluna. Modan malli 23 on valmis kans. Ja olin silti eilenkin töissä, vaikka ei mun pitäny. Olen sanonu et mua saa soittaa jos on hirmu kiire, kun asun niin lähellä. Mira soitti että kiirettä pukkaa ja menin sitten kolmeksi tunniksi ja olihan siellä kiirettä. Mutta kaksin pärjättiin ihan hyvin. Sen jälkeen kun vuoro vaihtu ja pahin ruuhka oli ohitte, mentiin terassille paistatteleen päivää. Voiko liiasta Pepsin juomisesta saada myrkytyksen? Ei kai...

Kolmessa lehtikotelossa on nyt liilaa tapettia. Meinasi mennä hermo, kisuja kiinnostaa aina kaikki askartelu hirveesti. Nyt oli sit käpälät liisterissä ja hännät. Märällä rätillä yritin hinkata pois, sitten katit meni loukkaantuneina  sängyn alle makaileen.

 Sitten olis voinu rauhassa tapetoida mut telkasta alko Sliding doors  ja mun piti alkaa kattoon sitä. Olin kattonu sen aikasemmin ja ei se ollu hyvä sillonkaan.En ole mikään kauhea Gwyneth Paltrow- fani, mutta eipä töllöstä muutakaan tullu.Tämä elokuva taas oli oikein hyvä, mutta sen tiesinkin. Drew Barrymore on taas mun mieleinen näyttelijä.Perheen jalokivi pitäis olla ärrällä vuokrattavana, no ei viel ainakaan ollu tullu, kun eilen kysäsin. Sitä pitää kytätä ehdottomasti, Sarah Jessica Parker on niin hyvä. Vai pitäiskö sanoa että Carrie Bradshaw on se ihana...anyway :)

Mitäs tänään... ei mitään erikoista. Poikkesin kirppiksellä, missä ei ollu mitään kivaa.Nyt käyn hakemas raejuustoa kaupasta ( Nina sano et Ruotsissa on nyt jokin IG-dieetti- huuma, en tiiä mitä se on mutta siitä on otettava selvää ! ) ja sit käsittelyyn pääsee Roosa pitkästä, pitkästä aikaa.Aakkosissa on seuraavana vuorossa D.

Mulla  on kuvat niin finito et apua! Viikonloppuna viimestään saan laitettua uusia, siihen asti nää netistä imastut saa luvan kelvata. Mutta sit kun niitä tulee, niin niitä tulee sit kunnolla :)

      78443.jpg   78446.jpg  78447.jpg

P.S. Kiitos Tarja :)

No niin, palaamme huomenna asiaan, oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ! :)

 

Ponchos are ready, jee! I also finished Moda's tank top. Almost too much crocheting during weekend, overdosed! I also went to the work , cause it was really busy day. After work I drink Pepsi on the terrace, overdosed again :)

I also fixed my magazines-cases,three is ready now. It was little nerve-breaking, cause cats are so interesting in crafting. Wallpaper-paste all over, in cats, in me and  in flat.

After that I was ready for Sliding doors , didn't like that. This movie was more worth to watch during this weekend. I am waiting for this movie to arrive to our kiosk, so I can rent it . ( Nina, what we did during your vacation, we were going to watch this !!! :) )

Nothing interesting in fleamarket today . I have to stop by in shop to buy cottage cheese ( In Sweden is IG-diet- feber, I want to know what it means, and try also ! ) and then back home to continue Roosa.

Have a nice week !