Tai no, sellanen ihan jees.

Postissa oli kutsu Hamsterointiin, olen kakkosryhmässä. Mä en ole mikään bloggerin käyttäjä ja hetihän se kostautui. Mutta nyt on ok ja sain tilini niinku pitikin. Ja kirjotin esittelyn jne. Kivaa, jänskää...Torstaina se sitten alkaa...Tänään tein mallitilkun siihen isoimpaan projektiin, joka on siis takki. Ja käänsin sitä ohjetta hiukan niinku pääpiirteittäin.

Mutta sitten pientä panikointia ihan muusta. Pikkuveli soitti viikonloppuna et tarttis lumipuvun ja nehän on ihan hirveen kalliita niin ompelenko. Lupasin. No olen aivan täydellisesti onnistunut unohtaan koko asian ja huomenna on jo keskiviikko ja perjantaina sen pitäs olla valmis. Huomenna syöksyn kangaskauppaan ja toivon et siellä olis jotain sopivaa kangasta, eihän se ompelu sitten ihan vaikee homma ole. Olen katellu tänään käsityölehdistä jo kaavoja. En tiiä mitä kangasta se pitäs olla. No valkosta ja kevyttä ja hylkii lunta taii siis et ei tartu se lumi...Kaippa kaupassa tietävät paremmin. Tai siis tietävätkin.

Ostin silloin marraskuussa Leijonien joulukalenterin. Jos siinä oli voitto, niin piti lunastaa se tammikuun aikana. No, otin tänään sen kauppareissuun mukaan ja tarkistin numerot S-marketin seinältä. Voitin 9 eken ( miksi 9, eikö 10 olis mukavan pyöree summa ) arvosta elintarvikkeita. Eli kassalla sain 9 euroo alennusta. Kalenteri makso 3,50 niin jäin mä vähän voiton puolelle. Jei !

Onko mulla orastava hiirikäsi, lapaluun kohdalta piikittelee ja nyt myös on alkanut tuntuu kyynärpäässä. Epäilyttävää.

Mira soitti et voinko kaventaa hänelle korsettityyppisen topin. Lupasin kattoo jos osaan, tuo sen huomenaamulla ennen töitä eli kasin jälkeen. Apua kun pitää herätä jo silloin... Toivottavasti ei tartte alkaa vetoketjuja siirteleen, vaan nykästä pystysaumoista vähän pois. Ei se ole kuulemma kauheen iso, muutamia senttejä pitää kaventaa.

Retro. Kalaverho oli kiva kun oli niitä simpukoita sitten roikkumassa. Mikä siinä oli tankona, suksiporkka... maila oli siinä puuverhossa. Mosaiikki oli kiinnostavaa myös.

Erikoista kun nyt jo väsyttää, heräsin kympiltä. Tosin sain nukutuksi vain kuutisen tuntia viime yönä. Pitää nyt vahtia tuota telkkaa hetki ja mennä sitten nukkumaan. Huomenna sitten palautetta kangaskauppareissusta ja ehkä sit jotain muutakin.

Bye!

                  369362.jpg