Viikonloppu meni aika rauhallisesti. Töiden lisäksi katsoin elokuvia, Muuttohaluton poikamies , joka oli aika surkia pätkä, Säämies , joka oli ihan kohtalainen vaikka mitään juuri ei tapahtunutkaan ja telkasta eilen  vielä Chopperin, joka oli juuri tällänen  R&A-elokuva. Eli ei mulle mitään.

 Siinä ohessa neuloin tilkkuja, nyt on kasassa abcdefghijklmno. Eli vielä on muutama neulottava.Takki on kursittu kokoon. En tajua kuinka paljon sitä aina oikeeta pitäis neuloa reunaan, ettei se kääntyis minnekään suuntaan. Nyt se reuna keulii ylöspäin sileen neuleen päälle. Yritän taltuttaa sitä silitysraudan ja märän rätin avulla vielä, jos ei auta niin virkkaan vähän reunaan.Oisin voinu tehdä ehkä kokoo pienemmän takin, paitti hihat on nyt sopivan pituset kun tein tuon isomman. Mutta on se ihan jees kuiteskin.

Tänään yritän neuloa paljon noita tilkkuja, huomenna pitää palauttaa kirja. Voi olla et joudun ottaan parista sivusta kopiot, jos en ehdi. Montakos niitä vielä on,pqrstuvwxyzåäö. Ja sitten vielä yksi ruutu pitää tehdä, että peitosta saa neliskanttisen. En tiiä mitä siihen viimeseen neulos, ehkä syrämmen.

Tilkkujen jälkeen teen Ainoa ja toista vihreetä takkia, huivin kukkia ja muita keskeneräisiä.

Huomenna ilmestyy Suuri käsityölehti, siinähän on taas syksyneuleita jonotuslistalle . Ja jos meinaan osallistua Pirkan kisaan, niin sitäkin pitäis alkaa suunnitteleen tosissaan. Harmittaa vaan että nyt on vähän väärät värit käytettävissä, kun Novitalla ei ole niitä värejä mitä mun hommeliin tarttis. Mun pitää vielä pohtia. Jos olis sen verran kettumainen, että käyttäis Novitan vuosikertalankoja :) Kun niitä tästä kylästä saa kans ihan hyvin. Ja sitä kai ei ole kielletty... Hmm... voi olla että jää osallistumatta.Pitää katsoa.

Tänään oli jo pikkasen syksynen ilma aamulla, piti mennä takas sisälle hakeen farkkua niskaan. Syksy saa... Huomenna alkaa elokuu. Kaupoissa on esillä koulutarvikkeita ja kontaktimuoveja ja muuta matskua, ei nyt ole muutamaan vuoteen tarvinnu ostella, mutta toki niitä on vilkastava, että mikä on hitti tänä syksynä.Löysin netistä hienon syksykuvan ja se pääsee esille vaikka ei vielä ihan tälläistä olekaan. Hieno kuva, mun kamerasta ei löydy vastaavia :)

Sisko vertas mun pärstää netissä "ketä julkkista muistutat"-sivuilla jossain täällä, Ja minä muistutan Reeseä, no en tasan kyllä muistuta :) Mutta jos se on keino saada Ryan Philippe, niin miksen vois blondi ollakin ? :) Jo vain.

Jeps, ei nyt sen ihmeempiä turinoita, meen ulkoiluttaan Roopea ja sitten pienimuotoista pyykinpesua ja sitten neulontaa.

Ciao,ciao !

              fall.jpg