No niin, asiantynkää näin maanantaina taas...

Perjantaina siivoilin siinä ja pikkuveli kävi säätämässä tietokonetta ohi ajellessaan, kun sain sen tilttiin. Vaikuttaa lupaavalta tää, kun netti ei vielä edes pelitä... Niin miten mä saan sen solmuun sit kun se pelaa ? :) Umpisolmuun. Pieni sankari minä tuon elektroniikan suhteen, no way :)

Lauantaina olin Tampereella, rakastan Tamperetta, haluun sinne takaisin *polkee jalkaa ja muutenkin tinttaroittee*.. Ostin piilareita, hahtuvalankaa ( sateenkaarivärisekoitus ), Henkasta ja Maukasta korun, alusvaatteita, Knit 1 -lehden, parit synttäripaketit, Jokisen Aililta vihreeseen takkiin lisää Kitteniä, lisää toista Kitteniä ( en voi sanoo mihin ), ja Iceland harmaata lankaa jossa valkosia nyppyjä ( en tiä mihin mut oli ihanan väristä ) ja sit oliko se nyt Cool Flammee tai jotain, no en muista, vaaleenpunasta kuitenkin ( kts. Iceland :) ). Ja sit jotain muuta sälää ostin, Indiskasta kuitenkaan en mitään koska mikään ei oikein huudellu mulle. Ei löytyny kivoja laatikoita :(  Sinooperista elukoille ommeltavia silmiä. En tainnu muuta kummempaa...Sain kuitenkin rahani menemään, as you know.

Pitää mainostaa rautatietunnelin Pikasuutaria ! Kuningasjätkä !  Vein sinne vasta yhden talven vanhat saapikkaat, joista oli kuluneet kantalaput ja lisäksi myös vinosti korkoo pois. Mietin tuleeko niistä kalua enää mut jätkä sano et joo, monelta tuut hakee. Ja siellä ne odotti nätisti korjattuina ja kiillotettuina hintaan 6,5 euroa . Kuin uudet siis. Minusta tuli vakioasiakas. Pisteet sulle, Pikasuutari.

Lauantai-ilta oli rauhallisempi kuin odotin, mutta olin silti hämmästynyt sunnuntaina aamulla puhelimen herättäessä 9.30. Mietin et miksi ihmeessä mulla on herätys päällä, mut sit muistin et joo, tulee ykköseltä se Käsityön kieli-sarja, missasin ekan mut sen mattohomman näin ja nyt tän neulomisen. Ihania huiveja  näky haastattelun aikana siinä pöydällä, kun se haastattelija niitä levitteli. Tahtoo tahtoo !

Sunnuntaina muuten kattelin telkkaa ja neuloin. Neuloin kettuja ja sutta edelleen ( ai niin, ostin myös kettulankaa Koskarista ja Chililankaa kans ) ja sit chililangoista kassin ( kahvasysteemi uupuu ) ja sit Sophien siitä sateenkaarihahtuvasta. Sophie on tällä hetkellä pesukoneessa kittaantumassa, saapi huomata millanen hän on. Sitten neuloin Knit 1 :stä löytämäni puikkopussin, ei ollu ohjetta mutta kuvissa näky sellasten hassujen kassien kans. Puikkopussi ei oo vielä täysin valmis, pitää vähän koristella. Mutta pohja on neulottu.

Suuri Suomalainen Kirjakerho- lehtinen tuli tänään, Strömsö-kirja makso siel nelisen kymppiä, oisko ollu 39.90. Akateemisessa 45.90 ja Yle Shopissa 46.00, Hobboksissa 46.00... Mun on varmaan pakko tilata se itelle joululahjaksi! Ei voi mitään. Lomarahoista jos maksaa niin nehän on ihan ylimäärästä tuloo, eikö ? :) Kattelin Suomalaisessa Kirjakaupassa näitä uusia kirjoja, Joka tyypin... ja Hetaleita...nooh, ei kauheesti mitään erikoista. Puikoissa siellä ei ollu, en ainakaan nähny. Mutta jokin Helppoja neuleita tai vastaava, en muista varmaksi nimee ( pientä altsaimeria ilmassa täällä ....) pehmeekantinen tais olla, niin vaikutti kivalta. Nyt kaduttaa kun en ostanut. No ensi kerralla.

Akateemisessa selasin paria sisustuskirjaa ja nekin ois saatava jossain välissä itelle, Sisusta ranskalaiseen tapaan tais olla nimi ( tai jotain :) ) ja toisen kirjan kannessa oli sininen sohva...Kaunista kotiin pikkurahalla, Kotivinkissä sitä esiteltiin jokin aika sit. Ne oli kivat. Kirjoja ois niin helppo paketoida joulupakettiin, pienenä vinkkinä lähisukulaisille, jotka eivät tykkää paketoinnista :)

Jeps, aika täs loppuu, meen kotiin ihmetteleen Sophieta ja jatkaan neulomista. Huomenna onkin 9-19 työpäivä, joten keskiviikkona sitten lisää, tai torstaina, en muista miten oon töissä keskiviikkona... :) Keskittykää tekin olennaiseen, moi :)

                        books.jpg