koska sillä aikaa kun naputtelin tuota edellistä niin Eva oli jättänyt kommentin että paketti on tullu perille. Evaahan suosi onni ( tai miten sen nyt ottaa :) ) siinä tumppuarvonnassa, kun sai päättää mitä haluis tumppuihinsa koristeeksi, ja Eva tahto kimmeltäviä tähtiä eriväreissä.

Tähdet...ok, mutta se kimmellys. Neuloin Isoveljestä valkoiset tumput (mulla on ollu ihan pieni tumppumania täällä, meinaan kokeilla jossain vaihessa kirjoneuletumppujakin) ja sitten mohairlangalla pistelin niihin tähtiä. Kokeilin eka tehdä efektilangoilla jotka kiilsi mutta siitähän ei tullut mitään kun se on epätasasta ja möykkystä se lanka. Joten kimmellys tuli helmistä. Aluksi olin ihan että eihän näistä tule nyt yhtään mitään mutta kyllä mä sitten kelpuutin. Melkoset tuulenpesät mutta voihan sinne laittaa tumput alle :)

 1144378.jpg

No kyllä ne vähän kimaltaa

 1144381.jpg

Tumppujen kaverina lähti suklaata, joulukortti ja Helmimerestä helmipakkaus, josta voi väkerrellä kaksi enkeliä

 1144382.jpg

Harvemmin tippaan mistään blogista muuta nyt sen teen. Emilyllä  on ihana koti, maalaa ihanasti ja askartelee ihanasti. Emilyllä on myös aivan mielettömän ihana ja söpö pukeutumistyyli. I am in love.

NYT sitä kaakaoo...