Oikein lupaava otsikko, eikö? :)

Mulla on aamulla kylppärissä seurana yleensä 3-4 kissaa...Rasmus saattaa olla eteisen puolella mutta muut hurjat on kintuissa tai muualla noin puolenmetrin säteellä. Nekku yleensä roikkuu suihkuverhossa tai kaapin päällä. Tämäkään aamu ei ollut poikkeus, Nekku suihkuverhossa, Roope ja Reetta pesukoneen päällä ja Rasmus kynnyksellä ujona piimänä. Suihkuverhotanko on sellanen jousella kiristettävä, eli "pingotetaan" seinien väliin. Se ei siis ole kauhean tukeva. Pienenkin kissan painosta se voi tulla alas. Näin kävi. Tanko, verho ja Nekku räsähti alas hiekkalaatikon päälle, hiekkalaatikko tietysti keikahti nurin ja hiekat levis pitkin ja poikin. Koska olen aamu-uninen (nykyään myös päivä-, ilta- että yö-) niin käytän aamutoimiin vartin joten mulla ei ollu aamulla aikaa siivota sitä sotkua. Kun lähdin töihin, kylppärissä oli Nekku ruopimassa siinä sotkussa ja sitä hiekkaa että sattumia lensi eteiseen asti. Vedin vain oven hiljaa kiinni ja toivoin että postinkantaja ei aukaise luukkua väärällä hetkellä :D

Mutta täällähän se siivo oli odottamassa kun tulin töistä ja siivosin koko kylppärin ja eteisen sitten samalla. Itse Tuuhostaja seurasi pomona kaapin päältä

 1041285.jpg

Ilman salamaa tulee näin tunnelmallisia kuvia jopa vessassa :) Ja nyt uuden pesuaineen ansiosta meillä tuoksuu pihlajanmarjat koko kämpässä, loving it.

Lehtikatsauksen voisi pitää monestakin lehdestä. Meille on kotiutunut Maalla, Lantliv, Kotiliesi ja Kotivinkin Joulu näin muutamia mainitakseni. Kaksi jälkimmäistä pääsi osittain kollaasiin, mietin että monella varmaan on uusi Moda (aika tylsä) ja Suuri Käsityö (no jaa-a) niin mitäpä niitä nyt esitteleen, omat suosikit tietysti mutta ehtiipä tuota

 1041319.jpg

No eipä tuosta mitään selvää saa, mutta anyway. Neuleet on Kotiliedestä, oli aika hienoja, tässä on vain mun suosikit. Näiden lisäksi oli pipo + kaulaliina -yhdistelmiä ja lasten neuleita. Lisäksi tulokset ja ohjeet kilpailusta, jonka aiheena oli villan käyttö sisustuksessa. Aivan mielettömän upeita huovutettuja verhoja ja tuo kukallinen tabletti valikoitui tähän. Suosittelen hankkimaan vaikka ei muuten olisi Kotilieden ystävä, hinta on nyt 2.75. Askartelut ja joulukylät on Kotivinkin Joulusta. Koko lehti oli täynnä superihania ideoita. Vähänkö olisi mahtava joulukalenteri, joka on oikeasti lipasto. Sinne mahtuu lankakerä joka luukkuun :) Suosittelen hankkimaan senkin, jos on ideoita vailla, tässä on hauskoja ja aineet edullisia. Kollaasissa on myös parit jouluvalot ja muita kuvissa näkyneitä ihanuuksia. Love.

Kotilieden nettisivut ( myös ohjeita )

Kotivinkki ( myös ohjeita )

Nyt muuten muistan että uusimmassa Kotivinkin normaalinumerossa oli neulomuksia kans...pirkules, no kuvaan ne myöhemmin ja esittelen.

Mulla on hahtuvakuume. Nyt tiiän ainakin mitä messuilta kotia kannan. Olen myös klikkaillut nettikauppoja ja kuume senkun kasvaa. Hahtuvaa ja helmiä. Paljon. Ja heti.

Minttumaari on edennyt. Vielä vähän niin pääsen reunahäslinkiin. Joonaksen pipoa väännän samaan aikaan. Tulostin myös viikonloppuna Cousteau -pipon ohjeen, niitä teen joulupakettiin poikapuolisille ja itelle yhden valkosena. Tänään näin jollain bussissa sinisen sellasen, tai ainakin kavennukset oli samanlaiset.

Töissä tänään, voi hyvää päivää. Mulla oli tiskipäivä ja kun olen tiskissä niin en juuri yhtään ole selvillä päivän ruokalistasta, kun en sen kanssa sillon tekemisissä ole. No, vein puhtaita astioita saliin niin ainakin kaksi kysyi onko kiusaus vähälaktoosista ( tiesin sanoa että on koska meillä on kaikki vl tai laktoositonta) ja neljä, siis NELJÄ, kysyi että onko meillä puolukkaa ja jos on niin missä (löytyy kylmähauteen päästä viimeisenä). Teki kyllä mieli sanoa jo kolmannen kysyessä että joo, mulla on niitä puolukoita täällä taskussa piilossa. Tietysti se on siellä missä muutkin ruuat jos sitä on...kääks. Rupes jo hiukan naurattaan kun koko ajan samaa. Sitten taas kun tiskikaverini vei astioita niin siltä ei kysyny kukaan mitään. Lukiko mun paidassa "ASK ME", pitää huomenna tarkistaa :D

Olen miettinyt sitä arvontaa mittarilukeman johdosta. Se on nyt niin että teen kun ehdin valkoiset naistenkokoiset tumput ja sä voit osallistua arvontaan jättämällä tän läpätyksen perään kommentin jossa kerrot et mitä mä niihin tumppuihin kirjon koristeeksi jälkeenpäin, minkä kuvion. Tai nimikirjaimet. Siis tyyliin Punainen Sydän, Musta Kissa, Kukka, SP ( kenenköhän nimikirjaimet ;) ), Lumihiutale jne. siis sellasen jutun minkä oikeesti ehkä osaisin kirjoa. Ens sunnuntaina sitten arvon yhden voittajan ja hän saa kyseisen tumppuparin sillä kertomallaan koristuksella. Ja sitten jotain muutakin ylläripylläriä, ja suklaata :) Onnea matkaan.

Siis tosiaan tuo kirja. Mä toivoin että se olis HYVÄ mutta ei sitten millään. Meen nyt sivulla 201 ja kyllä mä sen loppuun luen vaikka tervanjuontia se hiukan on. En mä kyllä osaa sanoa millanen olis hyvä neulomiseen liittyvä romaani. Ei sekään ole hyvä jos kokoajan neulotaan, kuka sellaistakaan jaksaa lukea. Neulonta-aiheinen juonikin kuulostaa vähän väkisin väännetyltä. Plääh.

Arvatkaa mitä nyt teen! Väännän uuden Joulukalenterin napin taitavilla atk-taidoillani ja sitten haen maitoa, syön suklaaWeetoksia (ei ole lastenruokaa ! ) ja neulon huivia kärmes-seurassa. Onneksi Samuel L. Jackson on lähellä ja pelastaa :)

Moi.