Miten niin en keksi noita otsikoita? Olen hereillä edelleen...Tosin nukuin bussissa sekä mennes että tulles. Kotia tulin Kangasalan kautta ja siinä torkkuessani ja maisemia katellessa mietin et jaa, uusi kebab-paikka täällä, Kleopatra. Sit katoin uudestaan niin siinä lukikin Kelotupa :) Vähän väsynyt siis, sattuuhan tuota.

Eka työpäivä lauantaina. Toukokuu on muutenkin hajanaisempi mikä tarkottaa sitä että kun linkkarahat vähentää niin tuotto ei ole suuri. Mutta sitten kun asun Tampereella, niin säästän matkarahat ja töitä pitäs olla paljon kesäkuusta elokuuhun. Niin ihan hyvältä kuulostaa sit loppujen lopuksi. Tampereen keikan jälkeen menin kurssille, tehtiin CV-luetteloita ja muutakin tämmöstä. Ihan jees. Käyn nyt siellä kurssilla sit aina kun ei oo työpäivä.

Kokkiystäväni Mika ja parempi puoliskonsa Jane oli lähettänyt meiliä et pentuja katsomaan. Siinä sit kun näpyttelin vastausta niin Mika soittikin. Siinä sit höpistiin kaikki asiat ja Mika lupasi kysästä yhtä kämppää mulle.  Ja kerto miten hommia on ollu ja mistä niitä saa lisää, missä on tarvetta jne. Ystävät on kullanarvoisia ! Eikun korjaan : Ystävät on kultaakin kalliimpia ! Toivottavasti pääsen ensviikolla katsoon pentuja, olis kyllä ihana nähdä ne. Ja isot koiruudet tietysti kanssa.

Uusi Moda oli kotona odottamassa. Yllätys, en tiennyt et oli sen aika. Siinä oli tosi kivoja juttuja, valkkasin nyt muutamia

 540132.jpg 

Tää neulottu pitsi vaikutti kiinnostavalta

 540138.jpg

Rusetti on kiva

 540140.jpg

Makee ! Pieni liiviongelma ehkä tämän kanssa...ja en tiedä sopiiko mulle tuollainen "leikkaus" hartioihin. Mutta jännä.

 540141.jpg

Ou jee ! Mutta ehkä mä kuitenkin teen sen ympyrätakin mieluummin. Mutta on tämä hieno.

 540142.jpg

Tykkään tän pitsistä

 540143.jpg

Kaunis

 540148.jpg

Ihana

 540150.jpg

Hauska :)

 540151.jpg

Tämä oli hieno jo M.C.I.:ssä ollessaan.

Muoriska, oletko sä syönyt sushia Japanissa? Voi että sentään. Mä olen syönyt vain Norimarus ja Marusekis, mutta maistu se sielläkin hyvälle. Olis kiva kokeilla joskus itekin, ei se nyt niin hirveen vaikeeta ole, jos ei ole liian tarkka ulkonäön suhteen.

Sini, mä en ole mikään tavaran poisheittäjä, enemmän päinvastoin :)  Ja en minäkään muistanut hepun nimeä, googlasin sen eilen ja sehän oli Ken Watanabe . En muista häntä muusta elokuvasta kuin noista batmaneista, mutta näkyy niitä muutama olevan... Pitää katsoa jos tulee vastaan.

Nyt taidan laittaa ruokaa uuniin ja mennä suihkuun ja sen jälkeen telkan ääreen neulomaan. Kirjastosta otin parit dvd:t lainaan. Ja tuleehan telkastakin aika hyvää ohjelmaa.

 540130.jpg

Moikka moi!