Nyt voin sitten paljastaa mitä Taina sai ! Neuloin (omasta päästäni, Tainalle laitoin iimeilinä summittaisen ohjeen)  roosasta seiskaveikasta laukun, joka oli kokonaan palmikkoa, ja sitten virkkasin kukkia sellaiseen isoon hakaneulaan. Onneksi oli mieleinen, alotin sen laukun samana päivänä kun ilmoitin että tuhannes palkitaan, joten ihan riskillä suhteessa siihen mikä on voittajan maku. Mutta nyt siis osui oikein. Mitäs, jos tuhannes kävijä olisi ollut poika? Tai mies?  :) Lukeekohan näitä blogeja poikapuoliset koskaan, niinku neuleblogeja?  En tiiä ketään...Seuraavaksi palkitaan 10000. kävijä, joten palataan asiaan vuoden kuluttua, tai jotain:)

Kakkosponchoa on koossa kaksi palaa.Tulee kiire, jos meinaan pysyä lupauksessani. Puolustuksena sanon et siivosin eilen vaatekaapit. Ja siirsin auringonkukat isompaan astiaan, kun niille alko tulla hiki siinä samassa ruukussa.Kosmoskukka on tuupannu yhden alun, en tiedä minne ne loput on kadonnu, alkoivatko kasvaan alaspäin tai jotain :) Heitin samaan ruukkuun jotain Hus&Hem-lehden välissä tullutta kukansiementä, jotain pientä ja sinistä se oli. Peukut pystyyn.

Moda tuli tänään, oli kivoja juttuja. Harmittaa, kun niitä kaikkia lankoja ei tästä kylästä saa, pitää vähän odotella.Virkkausta oli paljon, nättejä, mut tuskin tulee tehtyä mitään " virkkaa 13565356 kukkaa ja yhdistä nirkoista aina viimeisellä kierroksella edelliseen", eihän niitä langanpäitä päättele kukaan. Mut hienoja, hienoja...

Sain idean  langanlopuille tänään. Kokeilinkin pikkasen, tein ekan palan noin niinku mallitilkkuna. Teen sellasen värikkään tilkkupeiton, pienen. Joka tilkussa aakkonen. Eli 29 palaa + yksi pala, jotta saan siitä 5 kertaa 6 -peiton, + reunat.Saa valmistua pikkuhiljaa  tässä tärkeimpien sivussa, seiskaveljestä siihen käytän, kun niitä keränloppuja on kassillinen.

En koskenutkaan lehtikoteloihin, taitaa jäädä lauantaille.

71901.jpg

Ompa hienoja lankoja ! Nuo ylimmän kopan vasemman reunan vihreät varsinkin, ja vieressä oleva sininen.

Mainosposti on petollista, Tuurissa on taas niitä hienoja lintuhäkkejä , voipi joku kotipuolesta ostaa mulle muutaman sellasen valkosen jos on käyntiä siel päin, ok? Muuten siel ei sitten ollukaan mitään kauhean kiinnostavaa.

Vielä pakollinen kissakuva (suloinen!) ja sitten jäätelölle, tsau!

71876.jpg

I am so happy that Taina liked the bag that I send to her. It's light rose-colour with  cables (?). I will put a picture here later.

Next lucky one is 10000. visitor, so we can relax a year now , or something :)

I have started poncho #2, I was so busy yesterday when I clean my wardrobe and did little pot-gardening .

In new Moda was nice stuff to knit and crochet. Have to find some yarn for them first.

I decide to knit a quilt of my small yarnballs.Small, colourful with alphabets.It needs 30 pieces, one is ready.

Lovely yarns in the picture, and so well organized :)

In Tuuri is now on sale beautiful birdcages, can someone back home buy me few if going there to shop, ok?

Now sweet kitty, and then to eat ice cream, bye!