Kello on 14.50 ja olen edelleen yöpaidassa. Synti ja häpeä :) Heräsin joskus puolilta päivin ja luin kirjaa sitten vielä yli tunnin. Pitäs lähtee hakeen Anttilan pakettia postista, mutta taidan odottaa siihen kun Elloksen paketti on tullut Ärrälle eli neljään ja hakea vasta sitten. Ei tuolla sateessa ylimääräsesti tassuttele. Pari viikkoa sitten joku otti parempaan talteen mun sateenvarjoni ja en ole saanut ostettua uutta. No, oli siitä yksi pinna poikki, mahto olla ottajalle pettymys :D Samalla aattelin käydä kirjastossa kopsimassa ET-kassin ohjeen. Olen nähnyt sen jo  monessa blogissa ja haluun sellasen kanssa, yllätys.

Otsikkoon viitaten, muistatko elokuvat Gremlins ja Gremlins -uusi pesue?

                     766603.jpg

Siinähän oli sellasia rumia ja söpöjä olentoja, toiset kilttejä, toiset ilkeitä.  Samantyylistä porukkaa on näköjään Blogistaniassakin, söpöjä riiviöitä. Jos et usko, käy katsomassa Annin Kutvosta, Nuolu-kissan lapsosia, Ziinan Mattia  tai Villasukan Indyä ja Pikiä. Tai tätä meidän Nekkua

 766507.jpg

Ja Päivän Nekku tässä heti perään niin tarjosin eilen mikrotettua seitä ja kolme isointa meni heti lautasen ääreen syömään. Nekku tunki jokavälistä haisteleen että mitä siellä on tarjolla ja vaihto paikkaa, seisoi keskellä seitikasaa. Lopulta nappas kalariekaleen mukaan ja meni sivummalle syömään ja murisi kaikille jotka edes vilkasi sinne päin. Tottahan me olimme vaikuttuneita killin murinoista :) Yöllä Nekku vielä kaivoi tyhjän seipaketin roskista ja on vetänyt sitä pitkin lattioita hela dagen, ehkä se sitten oli hyvää?

Ei tullut sukkabloggaus, tuli killibloggaus. Onneksi mainitsin kuitenkin tuon ET-kassin :) Huomenna tarinaa epäsopivista vaatteista, liian pienistä kengistä ja sukanvarresta. Tulen vasta yöllä töistä niin voi olla aika heikkoa tuo bloggaaminen.

Kivaa päivää teille!

 766509.jpg